• جمعه / ۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400110805678
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری:

میزان موفقیت و رونق بازار محصولات فناورانه را اقبال مردمی مشخص می‌کند

میزان موفقیت و رونق بازار محصولات فناورانه را اقبال مردمی مشخص می‌کند

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از پلتفرم ایران‌ساخت برای ارتقای توانمندی‌های شناختی بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در جریان بازدید از این محصول، گفت: دولت به دنبال تسهیل فعالیت و کسب و کارها در کشور است. بر همین اساس نیز از تولید محصولات فناورانه‌ای که بتواند گره‌ای از مشکلات کشور باز کند، حمایت خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: بازار علمی کشور یه یک بازار رقابتی بدل شده و میزان موفقیت محصولات در این بازار به تشخیص و اقبال عمومی و مردم برمی‌گردد. پلت‌فرم ارتقای توانمندی های شناختی نیز در صورتی موفق خواهد شد که جامعه به آن احساس نیاز کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: سرمایه گذاری در حوزه علمی و توسعه محصولات دانش‌بنیان یکی از وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. اما از تولیداتی حمایت می کنیم که در جامعه اثرگذار و بر مبنای حل مشکلات جامعه طراحی شده باشند.

وی ادامه داد: این پلتفرم هم می تواند در حوزه پزشکی کاربردی باشد. تلاش می‌کنیم تولید و در صورت موفقیت، تجاری سازی آن را حمایت کنیم.

کمک به ارتقای توانمندی‌های شناختی

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری ضمن بازدید از این محصول طراحی شده، با فناوران این حوزه درباره مشکلات و نیازها گفت و گو کرد.

این پلتفرم قرار است ابزاری در اختیار پژوهشگران، مداخله‌کنندگان حوزه امنیت روانی و کاربران این حوزه باشد تا بتوانند با ثبت و تحلیل داده‌ها به درمان برخی بیماری ها مانند افسردگی، ترس‌های روانی و غیره بپردازند. این پلتفرم در سه شکل سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و گجت‌های پوشیدنی توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های کشور و با حمایت شرکت دانش‌بنیان پارس جهد طراحی و تولید شده است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این محصول که حاصل تلاش جمعی از دانشجویان کشور است. می تواند به ارتقای توانمندی های شناختی کمک کند. در واقع نیروی انسانی فعال، نوآور و با انگیزه سرمایه اصلی هر کشوری است، سرمایه‌ای گرانبها که با فعالیت خود ثروت آفرینی می‌کند و نقشی تاثیرگذار در اقتصاد دانش بنیان دارد، در این میان ابزارهای گوناگونی برای ارتقای توانمندی‌های افراد وجود دارد که ارتقای سرمایه‌های شناختی یکی از آنها است. هدفی که با طراحی محصولی دانش بنیان در کشور محقق خواهد شد.

این محصول طراحی شده به دنبال توسعه فناوری های شناختی و ارتقای توانایی های انسانی است. در این پلت‌فرم، فرد مورد نظر با قرار گرفتن در فضای واقعیت مجازی و با کمک مداخلات درمانی متخصصان علوم اعصاب شناختی بدون نیاز به دارو به درمان خود کمک می کند. این پلت فرم در زمینه اختلالات روانی چون اضطراب، افسردگی، ترس‌های روانی و غیره کاربردی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha