حسین عباسزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری جایزه ادبی روایت، اظهار کرد: داستان کوتاه این روزها در جهان بسیار پرطرفدار است و به نوعی حاصل دنیای مدرن است که مخاطب حوصله مطالعه داستانهای طولانی را ندارد و به دنبال مطالعه داستانهایی در حجم کم است.
وی ادامه داد: با این حال تاکنون در ایران رمان در جشنوارهها و جایزههای ادبی بیشتر مورد توجه قرار میگرفت و به داستانهای کوتاه توجه زیادی نمیشد، لذا این جایزه ادبی با هدف حمایت و ایجاد رقابت میان نویسندگان مجموعه داستانهای کوتاه در سال ۱۳۹۸ شکل گرفت.
عباسزاده تصریح کرد: بر این اساس نخستین دوره جایزه ادبی روایت در سال ۱۳۹۹ با داوری مجموعه داستانهای کوتاهی که نخستین بار در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ منتشر شده بودند برگزار شد و در پایان سه مجموعه داستان کوتاه برتر معرفی و از دو اثر تقدیر شد.
دبیر جایزه ادبی روایت با اشاره به برگزاری دومین دوره این جایزه ادبی، خاطرنشان کرد: با استفاده از تجربیات برگزاری دوره نخست این جایزه و با هدف ایجاد انگیزه جهت تألیف و انتشار مجموعههای داستان کوتاه در سطح کشور و نیز معرفی این مجموعهها به مخاطبان کتابخوان فارسیزبان، فراخوان دومین دوره جایزه ادبی روایت توسط انجمن ادبیات داستانی روایت منتشر شده است.
وی بیان کرد: نویسندگان، پدیدآورندگان و ناشران میتوانند با ارسال آثار خود در قالب مجموعه داستان کوتاه در این جایزه ادبی شرکت کنند. این جایزه محدودیت جغرافیایی و ملیتی ندارد و تمام پارسیزبانان از سراسر دنیا میتوانند در آن شرکت نمایند.
عباسزاده با بیان اینکه کتابهای ارسالی باید برای نخستینبار در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ منتشر شده باشند و در جشنواره دیگری مقامی کسب نکرده باشند، اضافه کرد: نویسندگان و ناشران میتوانند یک نسخه از آثار خود را تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۰ به دبیرخانه جایزه ادبی روایت به کدپستی: ۹۱۸۷۹۶۳۴۷۹ ارسال کنند. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی پایگاه الکترونیکی www.revayatedastan.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات