به گفته تایمز، در حالی که تمرینهای خانگی مدتها قبل از شیوع ویروس کرونا انجام میشد اما این تمرینها جنبه اجتماعی به خود گرفته و به نظر میرسد در دنیایی که با همهگیری تغییر شکل داده است، به استاندارد تبدیل خواهد شد.
محققان بر این باورند که رفتوآمد به باشگاه در این همهگیری به مشکلی بزرگ تبدیل شده و اکنون افراد در حداقل فضا به صورت مجازی فعالیت ورزشی دارند.
سالهاست که بازار فناوری تناسب اندام رشد داشته اما این صنعت طی این همهگیری رشد بیشتری مشابه تجارت الکترونیک و روند کار از راه دور را تجربه کرده است.
بر اساس پیشبینیها تجهیزات ورزشی متصل به اینترنت در سال ۲۰۲۱ بازاری تقریبا ۳.۸ میلیارد دلاری داشت و انتظار میرود امسال رشد ۲ رقمی داشته باشد زیرا بسیاری از افراد خواهان این تجهیزات هستند و قصد دارند با دیگران به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنند.
این تغییر به نفع شرکتهای فناوری تناسب اندام خانگی خواهد بود. البته مسیر رشد نشان میدهد که مصرفکنندگان آگاه به سلامتی حتی با بازگشایی باشگاهها و کلاسهای تمرینی، عملی بودن و راحتی ورزش در خانه را ترجیح میدهند.
نتایج بررسیها نشان میدهد ورزش از هر نوع که باشد، با کاهش استرس در برخی افراد همراه است زیرا اختلالات کار، مدرسه و نگرانیهای سلامتی باعث بروز استرس بسیار خواهد شد.
این بیماری همهگیر منجر به حبس افراد شده و افراد نمیتوانند کارهایی که دوست دارند را به راحتی انجام دهند اما بدن انسان نیاز به فعالیت دارد و فعالیتهای آنلاین راهکاری برای مقابله با این مشکلات خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات