به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، انسان امروزی در حال استفاده از بیش از یک و نیم برابر ظرفیت زیستی کرهی زمین است وحل معضلاتی مانند تغییر اقلیم، نابودی محیط زیست، سیر رو به اتمام منابع، تغییرات جمعیتی و گسترش شهرنشینی از جمله چالشهای اصلی وی است.
تاثیرات صنعت ساخت و ساز در محیط زیست
در این میان صنعت ساخت و ساز با وجود تاثیرات وسیعی که در محیط زیست، اجتماع و اقتصاد جهان دارد، جایگاه مهمی در حل این معضلات دارد. صنعت ساخت و ساز میتواند نقش تعیین کنندهای در کاهش انتشار گازهای گلخانهای، انطباق شهرها و روستاها، محلات و ساختمانها با تغییرات اقلیمی، کاهش استفاده از منابع، و تنظیم شرایط ساختههای بشری با تغییرات سریع شرایط محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی ایفا کند. گسترش روزافزون شهرنشینی و به تبع آن افزایش سریع مصرف بیش از حد منابع، نیاز فوری به مدیریت پایدار صنعت ساخت و ساز را ایجاب میکند.
از زمان مطرح شدن موضوع توسعه پایدار در دهه ۱۹۸۰ تا به امروز، آموزشهایی با رویکرد توسعه پایدار در دانشگاههای پیشرو در اقصی نقاط جهان در دستور کار قرار گرفته است. ایران نیز نیازمند دنبال کردن این گرایش به سمت توسعه پایدار است و در آینده نه چندان دور، نیاز به متخصصان توسعه پایدار در حوزههای مختلف افزایش خواهد یافت. از این رو ضروری است که آموزش و پژوهش در حوزههای مربوط به توسعه پایدار در دستور کار دانشگاهها و مراکز آموزشی کشور قرار گیرد.
"مدل سازی اطلاعات(BIM)"، "استراتژی های پایدار قراردادی در پروژه های عمرانی"، "اقتصاد چرخشی" و "سیستم های ارزیابی ساختمان های سبز (بررسی قابلیت بکارگیری در ساختمان های ایران)" عناوین کارگاه هایی است که در این برنامه برگزار خواهد شد.
این برنامه با ارائه دکتر امین الوانچی، دکتر یلدا شوهانی زاد، دکتر رویا زرگریان و دکتر حمیدرضا هاشمی نسب، ۱۲ بهمن ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲، ۹ الی ۱۲ و ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰ برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک (http://sdcm2022.kish.ac.ir/) مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات