عباس یوسفی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هر چقدر قیمت لبنیات بیشتر شود مردم شیر کمتری مصرف میکنند و این امر به ضرر سلامت جامعه به خصوص رشد کودکان و افراد مسن است که ممکن است بیماری پوکی استخوان آنها را تهدید کند.
وی با بیان اینکه حمایت از دامداران موجب میشود که شیر تولیدی استان افزوده شود، گفت: اخیرا دامدار کارت در گیلان همزمان با کشور شروع به کار کرده است.
یوسفی با اشاره به اینکه به ازای هر دام سبک ۳۰۰ هزار تومان و هر دام سنگین ۷۰۰ هزار تومان تسهیلات ارایه می شود، خاطرنشان کرد: دامدار کارت در صورت موفقیت میتواند کمک موثری به وضعیت اقتصادی دامداران کند.
وی تصریح کرد: امیدواریم بانک ها نیز همکاری خوبی در روند دامدار کارت داشته باشند و هر چقدر کمک بیشتری از سوی بانکها برای ارایه تسهیلات به دامداران شود در نهایت سفره مردم از شیر و گوشت خالی نخواهد شد.
رییس اتحادیه دامداران گیلان افزود: منتظر سیاست های حمایتی بیشتری از سوی دولت هستیم و انتظار داریم در مورد غذای دام نیز دولت به دامدار اعتماد کند و اجازه دهد هر دامدار خودش کنستانتره دام را تهیه کند.
وی در ادامه با بیان اینکه روزانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ تن شیر در گیلان تولید می شود، بیان کرد: ۲۰ درصد از شیر تولیدی استان به فروشگاه های لبنیات سنتی می رود. ذائقه برخی از مردم در مصرف لبنیات تغییر کرده است و بیش از گذشته از خرید لبنیات سنتی استقبال می شود.
وی اضافه کرد: محصولات سنتی گران تر از لبنیات صنعتی است و افراد کمتری توان خرید آن را دارند و به دلیل افزایش قیمت خردی شیر از سوی صاحبان این فروشگاه ها، دامداران نیز تمایل بیشتری برای فروش شیر به این فروشگاه های لبنیات سنتی دارند.
رییس اتحادیه دامداران گیلان گفت: علاوه بر شهرستان رشت، تعداد فروشگاه های لبنیات سنتی در دیگر شهرستانهای گیلان نیز افزایش یافته است اما بازار هدف اصلی دامداران برای فروش شیر همچنان کارخانجات لبنی استان است و معاملات خرید و فروش شیر بین دامداران و صاحبان کارخانجات لبنی گیلان همچنان در حال انجام است.
انتهای پیام
نظرات