• سه‌شنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400102115585
  • خبرنگار : 71432

تاثیر افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی روزانه

تاثیر افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی روزانه

نتایج یک مطالعه نشان می دهد: مصرف کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر مرگ را کاهش می دهد.

به گزارش ایسنا، طبق مطالعه ای که روز دوشنبه در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، آمده است: افزودن کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به رژیم غذایی، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی و همچنین اختلالات مغزی و سرطان را کاهش می دهد.

در این بررسی مشخص شد: در مقایسه با شرکت کنندگانی که به ندرت یا هرگز از روغن زیتون مصرف نمی کردند، افرادی که روزانه نصف قاشق غذاخوری یا بیشتر روغن زیتون به رژیم غذایی خود اضافه می کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گفته محققان، همچنین این افراد ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان و ۱۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی بودند. علاوه بر این، این میزان مصرف روغن زیتون با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون مرتبط است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی تاکید کردند: یافته های ما تایید کننده دستورالعملهای غذایی موجود برای افزایش مصرف روغن زیتون و سایر روغن های گیاهی غیراشباع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha