• چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400101511658
  • منبع : نمایندگی مازندران

مرگ مادر و فرزند بر اثر گازگرفتگی 

مرگ مادر و فرزند بر اثر گازگرفتگی 
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران از جان باختن یک مادر به همراه پسرش براثر گازگرفتگی در یکی از روستاهای شهر مرزن آباد خبر داد 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سید جعفر ساداتی در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های 110 پلیس مبنی بر یک مورد گاز گرفتگی در منطقه گویتر شهر مرزن آباد، بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد یک مادر 47 ساله و پسر 14 ساله اش به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی و بر اساس مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسیدکربن حین خواب جان خود را از دست داده اند.
معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان مازندران با ابراز تاسف از این حادثه از شهروندان خواست با توجه به فصل سرما، خطر گازگرفتگی را جدی گرفته و اصول ایمنی را در استفاده از وسایل گرمایشی رعایت کنند، تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha