• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400101410271
  • خبرنگار : 50024

حیوانات موذی از محدوده بازار روزهای کرج پاکسازی می‌شوند

حیوانات موذی از محدوده بازار روزهای کرج پاکسازی می‌شوند

ایسنا/البرز سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: طرح کنترل جمعیت حیوانات موذی در محدوده بازار روزهای سطح شهر کرج و کانال‌های منتهی به آنها کلید خورد.

حسین کریم پناه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پاکسازی و جلوگیری از ازدیاد جمعیت حیوانات موذی پیرامون مراکز خرید و خصوصا بازار روزهای میوه و تره بار، از برنامه‌های اولویت‌دار سازمان مدیریت پسماند است.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، محیط اطراف و کانال‌های منتهی به بازار روزهای میوه و تره بار لاله، گلایل، حسن آباد، کیانمهر و ماهان طعمه گذاری و کارشناسان این امر در حال رصد و پیگیری کنترل جمعیت حیوانات موذی اطراف این مراکز هستند.

این مسئول در خصوص جزئیات طرح طعمه گذاری گفت: طعمه‌های استفاده شده فاقد هرگونه مواد شیمیایی خطرناک برای انسان و محیط زیست، دام، طیور، خاک، گیاه و سایر جانداران است و ترکیبات آن شامل نانو پودر، پاششی آنژینات، ژله گیاهی، مواد معدنی و مواد پروتئینی و چربی است که پس از فرآوری با تکنولوژی نانو تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha