• پنجشنبه / ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400100906686
  • خبرنگار : 71489

دبیر مجمع مجالس آسیایی: جهاددانشگاهی به عرصه دیپلماسی فناوری وارد شود

دبیر مجمع مجالس آسیایی: جهاددانشگاهی به عرصه دیپلماسی فناوری وارد شود

دبیر مجمع مجالس آسیایی با تاکید بر لزوم حضور جهاد دانشگاهی در عرصه بین‌الملل، گفت: قطعاً یکی از حوزه‌هایی که باید جامعه علمی کشور ما به ویژه حوزه های تولید دانش و فناوری به آن توجه کنند، حوزه دیپلماسی علمی و فناوری است.

محمدرضا مجیدی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای و توانمندی‌های جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این نمایشگاه توانسته از بخشی دستاوردها و توانایی های چهار دهه گذشته جهاددانشگاهی و یکی از مصادیق «ما می توانیم» را در عرصه های مختلف را به نمایش بگذارد

وی افزود: قطعاً یکی از حوزه‌هایی که باید جامعه علمی کشور ما به ویژه حوزه های تولید دانش و فناوری به آن توجه کنند، حوزه دیپلماسی علمی و فناوری است. جامعه علمی باید پا را از مرزها فراتر بگذارند و خود را در آسیا و جهان عرضه کنند و در جست‌وجوی زمینه های رقابت و همکاری مشترک در آسیا و جهان باشند.

دبیر مجمع مجالس آسیایی خاطر نشان کرد: یکی از تلاش های ما در مجمع مجالس آسیایی این است که همکاری های مناطق مختلف آسیا به ویژه شرق و غرب آسیا را بیشتر کنیم. شرق آسیا صاحب تکنولوژیست و در غرب آسیا منابع فراوان انرژی و بازار مواد خام وجود دارد که البته ایران علاوه بر اینها، صاحب فناوریست در حوزه های نوپا است. طبق اطلاعی که دارم جهاددانشگاهی گام‌هایی را نیز در عرصه بین الملل برداشته است ولی ضعف عمده ما در همین حوزه دیپلماسی فناوریست.

مجیدی گفت: امیدواریم هم متولیان امر بطور مستقیم هم دستگاه هایی که در این حوزه همکاری دارند همچون دستگاه دیپلماسی و حوزه هایی که این بخش ها را سامان می دهند و همچنین مراکز علمی و دانشگاهی کشور بتوانند ارتباطات بین المللی خود از جمله رفت و آمدها، عرضه ها، تبادل‌ها و کسب دانش را افزایش دهند.

وی تاکید کرد: مهم این است که با توجه به بحث «ما می توانیم» وارد بازار شویم و درب تبادل را نیز نبندیم؛ یعنی بگوییم اصل ساخت داخل است ولی کلاس تولیدات جهانی را هم باید داشته باشیم. ما که نمی خواهیم فقط برای هشتاد میلیون ایرانی تولید کنیم، بلکه باید بازارهای 500 و 600 میلیونی منطقه آسیا را جست وجو کنیم. بنابراین به نظر می رسد اگر فعالیتهای جهاددانشگاهی براساس این سرفصل قرار بگیرد قائدتا فرصتهای بسیار خوبی پیش روی آنچه که امروز بخشی از دستاوردهای جهاددانشگاهی را دیدیم، وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha