• پنجشنبه / ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400100906675
  • خبرنگار : 71489

یک نماینده مجلس خبرگان رهبری:

جهاد دانشگاهی فاصله میان دانش و زندگی مردم را کاهش داده است

جهاد دانشگاهی فاصله میان دانش و زندگی مردم را کاهش  داده است

یک نماینده مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در سال های اخیر موفق شده که فاصله میان دانش با صنعت و جامعه و همچنین زندگی مردم را کاهش دهد؛ این یک تحول بزرگ است که نیاز به پشتیبانی مادی و معنوی دارد.

محسن اسماعیلی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردها جهاددانشگاهی ۱۴۰۰ در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت حضور مسئولان مختلف در نمایشگاه‌های از این دست جهت آشنایی با توانمندی‌های داخلی گفت: بازدید از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی موجب پیدایش دو احساس متضاد در من شد؛ از یک سو با دیدن این حجم از انگیزه، تلاش خستگی ناپذیری، ابتکار و اینکه کشور از چه ظرفیت‌های منحصربفردی در همه ظرفیت‌های فنی و علمی برخوردار است، دچار بهجت و شادمانی شدم و از از طرفی یک احساس آزار دهنده‌ای دارم که چرا از این ظرفیت ها و استعدادهای موجود استفاده نمی شود.

وی اظهار کرد: متاسفانه در گفت‌وگوهایی که با مسئولان مجموعه‌های موجود در نمایشگاه جهاد دانشگاهی داشتم آنها معتقد بودند که نه تنها حمایت از آنها انجام نمی‌شود بلکه موانعی بر سر راه گسترش فعالیت‌های آنها نیز وجود دارد؛ شنیدن این اظهارات در شرایطی که رهبری تاکیدات بسیاری بر لزوم حمایت از ظرفیت‌های داخل دارند و همچنین شعار سال نیز در زمینه رفع موانع تولید است موجب آزردگی خاطر می شود.

این نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که «خوشبختانه دانشمندان و پژوهشگران محققان تا جایی که امکان دارد با وجود کم‌کاری های موجود، کار خود را متوقف نکرده اند»، افزود: اگر بخش های مختلف نظام از این افراد استقبال، آنها را تشویق و از محصولاتشان استفاده کنند، یقیناً میدان برای وسیع تر کردن فعالیتهای آنها فراهم می‌شود. اگر قرار است تولید ملی را در همه بخش‌ها رواج دهیم راهی نداریم جز آنکه از استعدادهای کشور استفاده کنیم و آن‌ها را مورد حمایت و تشویق قرار دهیم.

اسماعیلی در ادامه وی با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در توسعه کشور خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در سال های اخیر موفق شده که فاصله میان دانش با صنعت و جامعه و همچنین زندگی مردم را کاهش دهد؛ این یک تحول بزرگ است که نیاز به پشتیبانی مادی و معنوی دارد و امروز که فصل بودجه فرا رسیده است فرصت مناسبی است که از دست اندرکاران تدوین بودجه بخواهیم تا نسبت به تقویت بخش های مبتکر و علمی جامعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha