به گزارش ایسنا، محسن کوشش تبار در حاشیه نشست مشترک کمیتههای اقدام مشترک تنظیم بازار ملی و استانی گفت: موضوع تنظیم بازار مقولهای ملی است و وزارت کشور به عنوان مفصل اصلی ارتباط دهنده ارگان ستاد تنظیم بازار از جمله استانداریها با حوزه نظارت کننده تنظیم بازار هر چند وقت یکبار فرآیندهای انجام اقدامات را در حوزه تنظیم بازار مورد ارزیابی قرار می دهد.
وی افزود: از سوی دیگر با توجه به ابلاغ تشکیل کمیته اقدام مشترک به وزیر کشور، جلسه امروز تشکیل و از وزیر کشاورزی خواسته شد در کنار دیگر ارکان ستاد اقدام مشترک، موضوعات و برخی مسائل که در استانها وجود داشت نیز مورد بررسی قرار گیرد.
معاون وزیر کشور ادامه داد: در این جلسه تلاش بر این بود که مسیر کوتاه کردن زنجیره تولید و توزیع و همچنین دقیق تر کردن این زنجیره را محقق کنیم و نظام واسطه گری را کوتاه کنیم. حوزه نظارتی مثل سازمان تعزیرات باید به صورتی جدیدیتر در کنار اصناف بحث نظارت بر بازار را مورد توجه قرار دهد . براساس آسیب شناسی نظام و فرآیند تنظیم بازار، با تشکیل گروه های متشکل از وزارت صمت، جهاد کشاورزی، تعزیرات و بسیج اصناف، توزیع افراد برای بررسی نظام قیمت گذاری در استانها مورد توجه قرار خواهد گرفت و هماهنگی برای تشکیل این گروهها و در سطحی بالاتر، نظارت بر بازار، در جلسه امروز مورد توجه قرار گرفته بود.
کوشش تبار در پاسخ به سوالی در خصوص برگشت برخی محصولات کشاورزی صادراتی به کشور گفت: حوزه های تخصصی به موضوع ورود پیدا کردهاند و آسیب شناسی در حال انجام است؛ البته حوزه تخصصی این موضوع در وزارت جهاد کشاورزی توضیحاتی را برای موضوع اعلام کرده که از جمله آن عدم شناخت برخی سموم بوده است؛ به شکلی که سمومی که مورد استفاده قرار گرفته در حال حاضر توسط اتحادیه اروپا نیز استفاده می شود ولی استاندارد روسیه این سموم را شناخته شده نمیداند و در مجموع نیز چنین موضوعی نافی توجه ما به نظارم استاندارد در کشور نخواهد بود.
انتهای پیام
نظرات