• چهارشنبه / ۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400100100666
  • منبع : نمایندگی همدان

حاجی‌بابایی تاکید کرد:

محدوده شهر همدان باید اضافه شود

محدوده شهر همدان باید اضافه شود

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، گفت: برای حل مشکل مسکن در همدان، هیچ راهی جز اینکه محدوده شهر همدان اضافه شود، نداریم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی چهارشنبه ۱ دی‌ماه در مراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری همدان، اظهار کرد: هرچقدر با کارشناس‌ها صحبت کردیم چگونه قیمت خانه کم شود به این نتیجه رسیدیم که ما هیچ راهی نداریم جز اینکه محدوده شهر همدان اضافه شود.

حاجی بابایی تصریح کرد: ما با مشکل کمبود زمین مواجه هستیم و باید برای حل این مشکل، سه هزار و ۳۰۰ هکتار به همدان، اضافه شود.

وی با بیان اینکه برای حل گرانی زمین در همدان هیچ راهی نداریم و باید پای این قضیه بایستیم، مطرح کرد: با شرایط موجود، برخی از افراد به هیچ عنوان امکان خانه دار شدن ندارند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: موردی مشاهده شده که در شهر همدان، دو خانواده که فرزند دختر و پسر هم دارند، یک واحد مشترک اجاره کردند یا مواردی وجود دارد که افراد از سرویس‌های بهداشتی مشترک، استفاده می‌کنند.

حاجی‌بابایی مطرح کرد: در طرح اقدام ملی مسکن، ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان، ساخته خواهد شد و برای این‌کار همه باید دست به دست هم بدهیم تا جلوی گرانی‌ها را بگیریم. 

مدیرکل جدید بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری همدان، اظهار کرد: رویکرد دولت سیزدهم را با جدیت دنبال می‌کنیم.

مصطفی مرادی تصریح کرد: من به عنوان سرباز انقلاب هرچه در توانم باشد در جهت خدمتگذاری به مردم همدان، به کار می‌گیرم.

احسان شهابی، مدیرکل سابق بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری همدان، اظهار کرد: دفتر بازرسی از دفاتر مهم و پر مسئولیت است و افزون بر ۸۰ درصد مراجعات به این دفتر است.

شهابی تصریح کرد: در بحث نظارت بر عملکرد مدیران در سه سال، سطح ارزیابی استانداری ارتقا چشمگیری داشته و در حوزه امور حقوقی نیز غالب پرونده‌های حوزه وزارت کشور منجر به رای مثبت برای استانداری بوده و در زمینه احقاق حقوق بیت‌المال اقداماتی انجام شده و در بحث بازرسی نیر تمام دفاتر باید جایگاه مقتدر و تمکین پذیری دستگاه‌های اجرایی را داشته باشند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha