• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403121510679
  • خبرنگار : 51001

بیمارستان «شهید سلیمانی» تویسرکان در انتظار تجهیزات درمانی

بیمارستان «شهید سلیمانی» تویسرکان در انتظار تجهیزات درمانی

ایسنا/همدان مردم تویسرکان برای ساخت و راه‌اندازی بیمارستان شهید سلیمانی تویسرکان که به تعبیری دومین بیمارستان شهرستان تویسرکان به شمار می‌رود، سال‌های زیادی انتظار کشیدند و حالا پس از مدت‌ها بهره‌برداری، مطالبه مردم تجهیز قابل قبول این بیمارستان است.

مردم تویسرکان معتقدند که بیمارستان «شهید سلیمانی» باید از تجهیزات درمانی ویژه مانند سی.تی.اسکن و ام.آی.آر برخوردار باشد تا بیماران تویسرکانی و همراهان آنها مجبور نباشند برای پیگیری روند درمان خود به خارج از شهرستان و حتی استان رفت و آمد کنند.

کُندی در روند تکمیل تجهیزات درمانی بیمارستان شهید سلیمانی بارها مورد انتقاد مردم شهرستان تویسرکان قرار گرفت تا اینکه کار به جایی رسید که امام جمعه سابق تویسرکان در خطبه‌های نماز جمعه با صراحت از عدم تجهیز قابل قبول و اختصاص نیافتن کُد مشخص برای این بیمارستان به‌صورت رسمی، انتقاد کرد و به صراحت از عقب‌افتادگی و محرومیت مردم شهرستان در این چنین بخش‌هایی گلایه کرد و خواستار تجهیز هر چه سریع‌تر این بیمارستان شد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی که نوک پیکان انتقادات به سمت او بود اعتقاد داشت که بیمارستان شهید سلیمانی از نظر سازه‌ای از استانداردهای روز و بالایی برخوردار است و در طرح ساخت این بیمارستان را در حالی با پیگیری‌های مستمر احیا کرده که در مقطعی در دهه ۹۰ قرار بود طرح ساخت این بیمارستان کلاً از دستور کار خارج شود.

محمد مهدی مفتح به ایسنا گفته بود بیمارستان شهید سلیمانی ابتدا قرار بود ۹۶ تختخوابه باشد که آن را به یک بیمارستان ۱۵۴ تختخوابی تبدیل کردیم و در اوج شیوع ویروس کرونا این بیمارستان کمک بزرگی به مردم شهرستان کرد.

وی با صراحت اعلام کرد که جلسات مکرری با وزیر بهداشت برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان تویسرکان و به ویژه تجهیزات درمانی بیمارستان شهید سلیمانی برگزار کرده و پیشنهاد داد که به همراه امام جمعه و فرماندار وقت تویسرکان به صورت حضوی با وزیر بهداشت دیدار کنند.

مفتح در گفت‌و گو با ایسنا به این نکته نیز تاکید کرده بود که بر اساس قوانین رسمی وزارت بهداشت، دستگاه‌هایی مانند سی.تی.اسکن و ام.آر.آی به یک جمعیت مشخص تخصیص داده می‌شود که اکنون این وزارتخانه اعلام کرده با جمعیت کنونی تویسرکان، این شهرستان در اولویت اختصاص این دستگاه‌ها قرار ندارد و بسیاری از مناطق محروم و مستحق این تجهیزات در اولویت هستند اما ما برای تحقق خواسته مردم تویسرکان باز هم برخواسته‌های خود پافشاری کردیم و ادامه می‌دهیم.

نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت با اعتقاد براینکه اینگونه نیست که بیمارستان شهید سلیمانی خالی از همه امکانات و خدمات و تجهیزات درمانی باشد، به خبرنگار ایسنا گفت: در حال حاضر هم خدمات درمانی زیادی به مردم ارائه می‌کند و بیمارستان ولی عصر(عج) تویسرکان نیز از دستگاه سی.تی.اسکن برخوردار است.

محمدمهدی مفتح به ساخت و بهره‌برداری از  واحدهای مسکونی پزشکان متخصص در محوطه بیمارستان شهید سلیمانی، توسعه اورژانس، در دست اقدام بودن تجهیز اتاق عمل و برخی خدمات بخش‌های دیگر بیمارستان شهید سلیمانی را به عنوان نمونه‌هایی از اقدامات صورت گرفته برای تجهیز و خدمات‌رسانی بیشتر و بهتر این بیمارستان اشاره کرد.

این اظهار نظرها و واکنش‌های مردم و مسئولان ارشد شهرستان تویسرکان در نهایت به دیدار امام جمعه سابق، فرماندار و مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان تویسرکان و نماینده این شهرستان با وزیر وقت بهداشت در دولت سیزدهم انجامید و پس از این دیدار کانال رسمی دفتر امام جمعه تویسرکان نیز، وزیر بهداشت قول مساعد برای تأمین دستگاه‌های ام.آر.آی. سونوگرافی و سی.تی.اسکن برای بیمارستان شهید سلیمانی در ماه‌های آینده را داده است.

حالا اما پس از کنار رفتن دولت سیزدهم و  سپردن امور اجرایی کشور به دست دولت چهاردهم، هنوز خبری از تجهیزات درمانی خاص و مورد نیاز برای بیمارستان شهید سلیمانی نیست و برخی بیماران بستری در بیمارستان شهید سلیمانی برای اموری مانند گرفتن سی.تی.اسکن و برخی موارد مشابه باید بین دو بیمارستان شهرستان در رفت و آمد مشقت بار باشند و تعداد قابل توجهی از بیماران و همراهان آنها مجبور به سفر به مرکز استان و یا استان های همجوار هستند و نتیجه آن این است که مردم همچنان در این زمینه گله‌مندند و مطالبه‌گری می‌کنند.

مردم تویسرکان خواستار تجهیز بیشتر و کامل‌تر بیمارستان شهید سلیمانی و تداوم خدمات‌رسانی گسترده بیمارستان ولی عصر(عج) هستند و با وجود دریافت بسیاری از خدمات درمانی از این دو بیمارستان معتقدند تجهیزات درمانی کنونی پاسخگوی نیاز مردم شهرستان نیست.

حالا باید منتظر ماند و دید قولی که مسئولان ارشد و سابق تویسرکان از وزیر دولت سیزدهم گرفتند در نهایت به کجا می‌انجامد و آیا بیمارستان شهید سلیمانی در حد قابل قبول و راضی کننده تجهیز می شود یا نه؟

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha