• سه‌شنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400093023500
  • خبرنگار : 50046

علائم کرونا اُمیکرون کی پدیدار می‌شود؟

علائم کرونا اُمیکرون کی پدیدار می‌شود؟

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس بیماری های تنفسی و ویروس کرونای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: محققان معتقدند که علائم مربوط به گونه اُمیکرون ممکن است غیرعادی‌تر و متفاوت‌تر باشد.

پسندیده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: علائم کلاسیک بیماری کووید-۱۹ شامل تب، خستگی، سرفه مداوم و از دست دادن حس بویایی و چشایی می‌شود، اما محققان معتقدند که علائم مربوط به گونه اومیکرون ممکن است غیرعادی‌تر و متفاوت‌تر باشد.

وی افزود: متخصصان معتقدند که علائم گونه اُمیکرون ویروس کرونا خفیف است و شامل خارش گلو، خستگی و بدن درد می‌شود که با گذر زمان بهبود پیدا می‌کند.

پسندیده ادامه داد: نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که تعریق شبانه نیز جز علائم گونه اُمیکرون در نظر گرفته می‌شود که معمولاً با بدن درد زیاد همراه است.

وی در پاسخ به این سوال که دوره نهفتگی بیماری کووید -۱۹ چقدر است؟ بیان کرد: سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده که به طور متوسط پنج تا ۶ روز طول می‌کشد تا علائم فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ بروز پیدا کند، البته ممکن است این دوره زمانی تا ۱۴ روز نیز طول بکشد.

پسندیده ادامه داد: متخصصان معتقدند که افراد آلوده به ویروس کرونا می‌توانند تقریباً دو روز قبل از شروع علائم تا ۱۰ روز پس از آن ناقل بیماری باشند، حتی افرادی که به کرونای بدون علامت دچار شده‌اند نیز می‌توانند ویروس کرونا را به دیگران منتقل کنند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا علائم کرونا اُمیکرون زودتر از گونه‌های دیگر پدیدار می‌شود؟ گفت: تعداد مبتلایان به گونه اُمیکرون ویروس کرونا در مدت زمان کوتاهی در سراسر جهان افزایش پیدا کرد، در حالی که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد، متخصصان معتقدند که علائم گونه اُمیکرون زودتر از گونه‌های دیگر پدیدار می‌شود.

کارشناس بیماری های تنفسی و ویروس کرونای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: نتایج یک مطالعه انجام شده نشان می‌دهد که علائم گونه اُمیکرون ویروس کرونا در مقایسه با گونه دلتا زودتر پدیدار می‌شود و احتمال کوتاه بودن دوره نهفتگی گونه اومیکرون ویروس کرونا یکی از دلایل میزان انتقال بالای آن است.

وی در پاسخ به این سوال که افرادی که با بیماران کرونایی در ارتباط بوده‌اند باید چه اقداماتی انجام دهند؟ اظهارکرد: افرادی که به بیماری کووید -۱۹ آلوده شده می‌شوند تقریباً از دو روز قبل از شروع علائم تا ۱۰ روز پس از آن می‌توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

پسندیده ادامه داد: اگر با یک فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ در تماس بوده‌اید باید خود را قرنطینه کنید و آزمایش کرونا انجام دهید تا متوجه شوید که به ویروس کرونا آلوده شده‌اید یا خیر؟ و افراد نباید تا مشخص شدن تست کرونای خود با دیگران در ارتباط باشند.

وی گفت: در صورت مثبت بودن تست کرونا، باید خود را قرنطینه کنید، علائم خود را زیر نظر بگیرید، اگر دچار تنگی نفس، درد قفسه سینه، مشکلات تنفسی یا کمبود اکسیژن شدید نیز فوراً به پزشک مراجعه کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha