عادل سیوسه مرده امروز (۲۷آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ مرکز در استان کردستان فعال است که ۷ مرکز در سنندج و ۶ مرکز در شهرستانها واقع است.
وی افزود: متاسفانه مرکز دادگستری براساس مصوبه قبلی که مراکز وابسته به نهادها و ادارات نباید دانشجو بگیرند، انحلال آنها اعلام شده اما هنوز قطعی نیست و رشتههای این مرکز به دیگر مراکز فعال در استان انتقال داده میشود.
رئیس دانشگاه علمی کابردی استان کردستان، در خصوص حضوری و غیر حضوری بودن کلاسهای دانشگاه علمی کاربردی عنوان کرد: تا ۱۵ آبان ماه آموزشها به صورت مجازی و کلاسهای عملی به صورت حضوری برگزار میشد و از این تاریخ به بعد با خارج شدن استان از وضعیت قرمز کلاسها به صورت ترکیبی برگزار میشود.
سیوسه مرده در خصوص نحوه برگزاری امتحانات افزود: تا به امروز بنا بر این است که امتحانات به صورت حضوری برگزار شود؛ اما باید دستور نحوه برگزاری امتحانات از تهران صادر شود.
وی بیان کرد: استاندارد ما در کلاسهای مجازی، طبق استاندارد دانشگاه کردستان و برای اکثر واحدها از سامانه دانشگاه کردستان استفاده شده است و نسبت به سالهای گذشته روند برگزاری کلاسها بسیار مطلوب بوده است.
رئیس دانشگاه علمی کابردی استان کردستان، در خصوص تعداد دانشجویان دانشگاههای علمی کاربردی گفت: در سامانه حدود ۵هزار و ۵۱۵نفر دانشجو حضور دارند که اغلب آنها فارغالتحصیلان و یا دانشجویان اخراجی هستند؛ اما تعداد دانشجویانی که در این ترم انتخاب واحد قطعی داشتند ۳ هزار و ۹۵ نفر هستند.
وی تصریح کرد: در کل استان ۱۶۹ رشته محل اعلام شده و مراکز فعال علاوه بر رشتههای قبلی خود مجاز هستند که ۳ رشته تحصیلی جدید را اعلام کنند.
سی و سه مرده خاطرنشان کرد: از ۱۶ تا ۲۴ آذر ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی شروع و تا اول دی ماه نیز زمان ثبت نام در دانشگاه علمی کاربردی تمدید شده است.
وی ادامه داد: هرساله برای پذیرش مدرس در دانشگاه علمی کاربردی فراخوان داده میشود که طی این فراخوان ۳۷۴ نفر در این فراخوان شرکت و ۷۸نفر آنها پذیرش نهایی شدهاند.
رئیس دانشگاه علمی کابردی استان کردستان، به وام دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و یادآور شد: دریافت وامهای دانشجویی در چهار ترم تحصیلی، حدود ۷۰ درصد از شهریه دانشگاه دانشجویان را تامین میکند.
انتهای پیام
نظرات