• شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400092720495
  • خبرنگار : 90111

خبر خوب برای رئال؛ تست مودریچ منفی شد

خبر خوب برای رئال؛ تست مودریچ منفی شد

ستاره کروات رئال مادرید که به ویروس کرونا مبتلا شده بود بهبود یافت تا او در فهرست تیم برای رویارویی با کادیز قرار گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از توتو میرکاتو، رئال مادرید در هفته هجدهم رقابت های لالیگا یکشنبه شب به مصاف کادیز خواهد رفت.

خبر خوب برای رئال اینکه لوکا مودریچ که به ویروس کرونا مبتلا شده بود بهبود یافت تا در فهرست تیم برای این بازی قرار گیرد.

مودریچ تنها بازیکن از رئال نیست که به ویروس مبتلا شده است. مارسلو، آسنسیو، گرت بیل، رودریگر و دیوید آنچلوتی از دیگر رئالی ها هستند که به ویروس مبتلا شده اند.

رئال مادرید در فصل جاری لالیگا عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است. رئال با 42 امتیاز از 17 بازی در صدر جدول رده بندی قراردارد و با نزدیک ترین تعقیب کننده اش  که سویا است 8 امتیاز اختلاف دارد البته سویا یک بازی عقب افتاده دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha