به گزارش ایسنا، رویداد «پیوند» حوزه صنایع خلاق به منظور بهمرسانی شتابدهندهها و استارتآپهای این حوزه و با هدف شناسایی استارتآپها و طرحهای استارتآپی جذاب و توانمند و معرفی آنها به شتابدهندهها (اعم از دانش بنیان یا غیر دانش بنیان) و سایر سرمایهگذاران و فعالان حوزه اکوسیستم استارتآپی و در نهایت تامین بخشی از هزینههای شتابدهی کسب و کارهای نوپا بهصورت بلاعوض، روز ۲۸ دی ماه سال جاری با حمایت صندوق نوآوری برگزار میشود.
در این رویداد ایدهپردازان و استارتآپهایی که هنوز به مرحله MVP(محصول قابل ارائه) نرسیدهاند، طرحهای خود را به دبیرخانه رویداد ارسال میکنند و از بین طرحهای دریافت شده، پس از غربالگری اولیه، تعدادی از طرحها انتخاب میشوند. سپس برای صاحبان ایده و اعضای استارتآپهای منتخب کارگاههای آموزشی برگزار میشود و پس از آن مرحله دوم غربالگری انجام خواهد شد که از بین شرکتکنندگان، تعدادی برای حضور در رویداد پایانی انتخاب شده و یک فرآیند آموزشی کوتاه مدت را برای آمادگی ارائه به سرمایهگذار طی میکنند.
همچنین در روز برگزاری رویداد، صاحبان ایده و استارتآپها، طرحهای کسب و کاری خود را به شتابدهندهها، سرمایهگذاران و مجموعههای سرمایهگذاری و نیز صاحبان صنایع ارایه میکنند و زمینه برای جذب سرمایه مرحله بذری و همچنین استقرار تیمهای نوآور در شتابدهندهها، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد فراهم میشود.
رویداد «پیوند» در راستای طرح همسرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی اجرایی شده است. در این رویداد، در صورتی که شتابدهندهها و مراکز رشد پس از ارزیابی و تایید ایدههای نوآورانه، تصمیم به سرمایهگذاری روی آن طرح بگیرند، صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۸۰ درصد هزینه شتابدهی را تامین میکند.
علاقمندان جهت حضور در رویداد «پیوند» در حوزه صنایع خلاق میتوانند تا دوم دیماه سال جاری با مراجعه به سامانه غزال به آدرس https://ghazal.inif.ir ثبت نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای ۶۶۱۲۸۰۶۸-۰۲۱ و ۰۹۳۶۶۱۲۹۱۰۱ دبیرخانه رویداد تماس بگیرند.
لازم به ذکر است تمامی هزینههای برگزاری رویداد توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شده و شرکت در این فرآیند توانمندسازی کاملا رایگان است.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی،، یکی از الزامات توسعه کسبوکارهای نوپا، انجام فعالیتهای توانمندسازی با هدف توسعه فناوری است. در راستای توانمندسازی هرچه بیشتر استارتآپها و کاهش احتمال شکست این کسب و کارهای نوپا، نهادهایی به نام شتابدهندهها شکل گرفتهاند.
شتابدهنده یک سازمان منسجم و مشخص است که افراد و تیمهای دارای طرح نوآورانه و فناورانه را انتخاب و در یک دوره چندماهه به آنها خدماتی از قبیل فضای کاری تجهیز شده، آموزش، مشاوره، مربیگری، سرمایه اولیه و ارتباط با شبکه سرمایهگذاران را ارائه میکند. هر تیمی که موفق به اتمام دوره شتابدهی شود، به شرکتی نوپا تبدیل میشود که شتابدهنده به ازای خدمات ارائهشده، معمولا درصدی از سهام آن شرکت نوپا را از آن خود میکند. در واقع، شتابدهندهها حلقه واسط بین کسبوکارهای نوپا و سرمایهگذاران جسورانه هستند.
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارتآپها و ایدهپردازان، اقدام به طراحی خدمتی جهت توانمندسازی استارتآپها تحت عنوان دوره «پیوند» کرده است.
انتهای پیام
نظرات