«محمدمهدی جوادیان زاده» با اشاره به برنامه مهم و در دست اجرای سازگاری با کم آبی، گفت: برنامه سازگاری با کم آبی که حیات کشور به آن بستگی دارد تلاش میکند یک مفهوم و زبان مشترک بین همه دستگاههای ذیربط در بخش آب ایجاد کند که امیدواریم با مدیریت صحیح و بکارگیری تمام جنبهها و الگوهای آن بتوانیم در این زمینه کشوری خودکفا داشته باشیم.
وی با بیان این که مدیریت مصرف از بهترین برنامهها و تعهدات پیش روی شرکت است، ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال ۱۴۰۵ به هدف ترسیم شده یعنی صفر کردن میزان افت آبخوانهای استان برسیم، هرچند که با همه برنامهریزیهای انجام شده برای مدیریت مصرف باز هم نگران ناپایداری آب شرب استان میباشیم.
این مسئول اظهار کرد: به دلیل کند شدن اجرای طرح انتقال خط دوم آب و احتیاج مبرم به اجرای این طرح در زمان کنونی، خود را صرفا به دولت وابسته نکرده و با مشخص کردن یک مدل مالی در صدد اجرای این طرح با حداقل اعتبار ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیون تومان طبق آخرین برآورد هستیم که بخشی از هزینههای اجرا توسط دولت و بخشی توسط استان پرداخت خواهد شد.
وی با بیان این که فراخوان سرمایهگذار انتقال آب از دریای عمان نیز برگزار و با صاحبان سرمایه گفتوگو و تصمیم گیری شده است، ابراز امیدواری کرد که سرمایهگذاران استانی هم ما را در این امر یاری کنند.
وی با تاکید بر لزوم اجرای این طرحهای بزرگ در زمینه مدیریت مصرف و مدیریت تامین، انگیزه، تعهد، همکاری مدیران و معاونین، نوسازی سامانه ها و برنامههای آموزشی متنوع و پیشرو را بسیار مهم دانست و افزود: اگر این طرح های بزرگ به نتیجه برسد قطعا می تواند یک تساوی بین مصرف و تولید ایجاد شود و دغدغههای تامین آب استان کاهش یابد.
به گزارش ایسنا و نقل از روابط عمومی آب منطقهای یزد، جوادیان زاده بحث بازتخصیص آب را در کنار مدیریت و اجرای طرحهای بزرگ مهم دانست و بر لزوم اختصاص آب با کیفیت در اختیار صنایع برای شرب و جابجایی آن با آب با کیفیت پایین تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات