به گزارش ایسنا، این کتاب که درباره تاریخچه کتاب صوتی در ایران و دنیا است، با همکاری مصطفی آهنگر و مقدمه دکتر ناصر فکوهی در ۲۹۲ صفحه و توسط انتشارات کتاب کوچه منتشر شده است.
در معرفی کتاب «درآمدی نو بر کتاب گویا» توسط ناشر میخوانیم: این اثر در چهار فصل اصلی با عناوین «مبانی نظری»، «راهنمای کاربردی» و «نهادها» تنظیم شده و فصل چهارم که فصل آخر این کتاب است، به معرفی موسسه نوین کتاب گویا پرداخته است. دلیل انتخاب بررسی مفصل تاریخچه این انتشارات و گویندگان و آهنگسازان آن، قدمت این موسسه است که از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در حوزه تولید و نشر کتاب صوتی آغاز کرده و تاکنون بیش از ۱۱۰۰ عنوان اثر منتشر کرده است.
در این کتاب مریم چهرقانی ابتدا شرح میدهد که کتاب گویا چیست و چه تاریخچهای در ایران و جهان داشته است. او همچنین با آمارهای جهانی توضیح میدهد که کتاب گویا چه وضعیتی در دیگر کشورها داشته و کاربران آن معمولا چه کسانی هستند و در طی سالهای اخیر تا چه اندازه میزان استقبال از کتاب گویا افزایش یافته است.
او در بخش راهنمای کاربردی به نحوه انتخاب کتاب برای صوتی شدن اشاره میکند که عوامل مختلفی مانند توجه به حق مولف، نوع ویرایش، نوع روایت، انتخاب موسیقی، تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری و... را در بر میگیرد.
در فصل نهادها چهرقانی با اشاره به جایزههای جهانی در حوزه تولید کتاب صوتی، به معرفی تولیدکنندگان داخلی و خارجی کتابهای گویا میپردازد و از تاریخچه هر یک از آنها سخن میگوید.
انتهای پیام
نظرات