سید قاسم موسوی در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت توجه به آموزشهای امداد و نجات در مدارس، اظهار کرد: در همین راستا جمعیت هلالاحمر استان زنجان طرح «دادرس» را در ۱۵۰ مدرسه اجرا میکند که در این طرح دانشآموزان این مدارس با یادگیری کمکهای اولیه برای روزهای سخت و مقابله با حوادث آماده میشوند تا در صورت نیاز آموختههای خود را به مرحله اجرا بگذارند.
وی با بیان اینکه وجه مشترک فعالیتهای جوانان هلالاحمر، ترویج و گسترش فرهنگ بشردوستی با رویکرد امدادی است، گفت: تقویت علم و دانش امدادی در میان دانشآموزان با اجرای طرح ملی دادرس در مدارس این فرصت را فراهم میآورد تا با افزایش سطح توانمندیها و مهارتهای امدادی، این قشر را برای تقویت تابآوری در جامعه فعال کنیم.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح ملی دادرس در مدارس استان زنجان افزایش سطح ایمنی و کاهش خطرپذیری مدارس کشور مبتنی بر تربیت تیمهای دانشآموزی آماده برای مقابله با حوادث است.
وی با بیان اینکه انتظار میرود همه دانشآموزان استان این آموزشهای مورد نیاز را دیده باشند تا یک امدادگر در منازل داشته باشیم، متذکر شد: ارائه صحیح این آموزشها سبب میشود چنانچه حادثهای در مدرسه اتفاق بیفتد دانشآموزان بتوانند ضمن حفظ خونسردی آموزشهای فراگرفته خود را در امدادرسانی اجرا کنند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان زنجان با تاکید بر اینکه کشور ما یک کشور حادثهخیز است، پس باید این موضوع را باور داشته و به آموزشهای امدادی و کمکهای اولیه اهمیت ویژهای قائل شویم، ادامه داد: آموزشها در جمعیت هلالاحمر استان به صورت رایگان توسط مربیان مجرب انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات