حجت الاسلام حسین فخر روحانی، مدیرعامل بنیاد خیرین حوزههای علمیه، در نشست خبری تشریح گزارش عملکرد فعالیت سه ماهه اول بنیاد خیرین حوزه علمیه، عنوان کرد: از ابتدا مرداد سال جاری بر اساس ابلاغ آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه کشور، مبنی بر تشکیل بنیاد خیریه، این بنیاد فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.
وی ادامه داد: این ابلاغ پنج هدف مهم بهره گیری از توانمندیهای مادی و معنوی خیرین، اشاعه فرهنگ اسلامی وقف و باقیات و صالحات در بین متدین، ایجاد بسترهای مناسب اجتماعی و اقتصادی جهت تقویت و استمرار حمایتهای خیرین و واقفان از حوزه علمیه، همسویی و همگرایی خیرین در حمایت از حوزههای علمیه در جهت کاهش موازی کاریها و اهتمام به بهرهبرداری از ظرفیتهای دیگر نهادهای همسو را به همراه داشت.
وی با اشاره به اینکه بر اساس ابلاغ آیتالله اعرافی شعب استانی نیز فعال شدند، افزود: جلسات متعددی با معاونتهای مختلف حوزه علمیه برگزار و نیازها و اولویتهای آنان احصا شد همچنین جلساتی با خیرین برگزار شد که خیرین نیز از این امر استقبال کردند.
مدیرعامل بنیاد خیرین حوزههای علمیه اظهار کرد: آیتالله اعرافی رئیس هیئت امنای بنیاد خیرین هستند و همه امور و هزینهها با صلاحدید و نظر ایشان انجام میشود همچنین خروج اعتبارات نیز با تائید آیتالله اعرافی امکانپذیر است.
وی بیان کرد: در دوران شیوع کرونا گروههای جهادی طلاب در بیمارستانهایی که افراد مبتلا به کرونا بستری میشدند به عیادت طلاب مبتلا شده میرفتند و به خانوادههای آنان نیز کمک و رسیدگی میکردند تا بیمار دغدغه کمتری داشته باشند که در این طرح ۲۸۷ بیمار تحت پوشش قرار گرفتند همچنین مقدار هزینهای که بیمار متحمل میشد و بیمه نیز تقبل نمیکرد از محل این بنیاد پرداخت میشد.
وی ادامه داد: در رابطه با جهیزیه و کمک هزینه ازدواج نیز افراد درخواست دهنده به خیریههای مربوطه معرفی شدند و بنیاد خیرین نیز موارد را رأساً به عهده گرفت و ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال نیز در این زمینه هزینه کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین فخر روحانی در رابطه با عمران و آبادانی مدارس اظهار کرد: برخی از مدارس به کمک خیرین تأسیس شدند اما هزینه تجهیز آنان وجود ندارد که در این موارد نیز با ظرفیت خیرین اقدام شده است.
وی بیان کرد: در قربانیهای مناسبتی نیز ۳۶ رأس گوسفند ذبح شدند که برای بستههای معیشتی و وعدههای غذایی مدارسی که در این زمینه مشکل داشتند استفاده شد.
وی گفت: یکی از اقدامات مهم این بنیاد راهاندازی خیریه ایتام است که این خیریه نیز به صورت میدانی نیازهای خانوادههای طلابی که با سنی کمتر از ۵۰ سال در سال های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ فوت کردهاند و دارای فرزند زیر ۱۸ سال بودند در مناسبتهای مختلف هدایای میدهد و اکنون ۱۱۰ خانواده تحت پوشش ایتام هستند.
وی تأکید کرد: هدف از تأسیس بنیاد خیرین حوزههای علمیه صرفاً کمک به روحانیون نیست، بلکه فعالیتهای عامالمنفعه نیز در این بنیاد انجام میشود اما اولویت با روحانیون است.
انتهای پیام
نظرات