• دوشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400090805655
  • خبرنگار : 71638

تمجید مرد شماره یک اسنوکر جهان از ملی پوش ایران/ وفایی: برای سلبی ناراحتم!

تمجید مرد شماره یک اسنوکر جهان از ملی پوش ایران/ وفایی: برای سلبی ناراحتم!

ملی‌پوش اسنوکر ایران پس از پیروزی مقابل مرد یک اسنوکر جهان گفت که برای سلبی ناراحت است.

به گزارش ایسنا، حسین وفایی، ملی‌پوش اسنوکر ایران که در رقابت‌های قهرمانی انگلستان (UK Championship) شرکت کرده است، در مرحله دوم این مسابقات به مصاف مارک سلبی مرد شماره یک و یکی از قدرتمندترین اسنوکربازان جهان رفت. این رقابت که شب گذشته(یک‌شنبه) از ساعت ۲۳ به وقت ایران پیگیری شده بود با پیروزی حسین وفایی پایان یافت.

وفایی در این رقابت عملکرد بسیار درخشانی از خود ثبت کرد و توانست با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی دست پیدا کند. با این نتیجه مرد شماره یک اسنوکر جهان به دست نماینده ایران از دور رقابت‌ها کنار رفت.

وفایی پس از این پیروزی در این رقابت حساس گفت: فکر می‌کنم امروز کمی خوش شانس بودم. در پایان برای مارک سلبی ناراحتم. او یکی از اسطوره‌های ماست و احترام کامل برای او واجب است.

سلبی هم پس از شکست در این بازی اظهار کرد: در دو فریم اول واقعاً فرصتی پیدا نکردم چرا که حسین عالی بازی کرد. احتمالاً باید فریم سوم را می‌بردم، وفایی دوباره عالی شروع کرد و کاملاً شایسته پیروزی در مسابقه بود.

این پیروزی وفایی در رسانه‌های معتبر جهانی بازتاب گسترده‌ای داشته است. گاردین در گزارشی به پیروزی ملی‌پوش ایران پرداخته و نوشت: "مارک سلبی توسط حسین وفایی از مسابقات قهرمانی انگلستان حذف شد."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha