مظاهر بابایی شنبه ۶ آذر در دیدار با روحالله نجابت، با بیان اینکه اقدامات این نهاد عمومی، که کمترین میزان استفاده از اعتبارات دولتی را دارد، در ابعاد فرهنگی، آموزشی، پژوهشی در حوزههای فنی، مهندسی، پزشکی و علوم انسانی گسترده و تاثیرگذار بوده است، گفت: جهاددانشگاهی طی ۴ دهه گذشته دستاوردهای فراوانی داشته که مهمترین آنها، ابراز رضایت مقام معظم رهبری از نتایج و تاثیرات عمده این اقدامات است.
بابایی با تاکید براینکه جهاددانشگاهی همواره، خصوصا در دوران تحریم، با اتکا بر توان داخلی و با استفاده از دانش بومی، در حوزههای مختلف اقدامات موثری را به سامان رسانده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با یادآوری اینکه فعالیتهای این نهاد در بخش فرهنگی با ایجاد سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس، مرکز افکارسنجی، سازمان دانشجویان و .... سامان یافته و دنبال شده است، به فعالیتهای آموزشی اشاره و اضافه کرد: این نهاد در حوزه آموزش، فعالیتهای مقطع دار و کوتاه مدت را در رشتههای متعدد بسترسازی و اجرایی کرده است.
او با بیان اینکه تلاش جهاددانشگاهی در حوزه آموزش، تنها مدرک دار شدن افراد نبوده است، گفت: ایجاد و ارتقاء مهارت، همواره از اهداف آموزشهای مقطعدار و کوتاه مدت بوده است.
بابایی گفت: امسال براساس طرح تدوین و تفاهم انجام شده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاددانشگاهی فارس مکلف به آموزش مهارتی برای ۳ هزار نفر شد که با توجه به توان تخصصی و روحیه جهادی موجود نزد جهادگران دانشگاهی فارس، کار در مراحل نهایی است.
بابایی همچنین با اشاره به اینکه از سال ۹۶، برنامههای شاخصی از سوی جهاددانشگاهی فارس دنبال شد، گفت: خوشبختانه و با پیگیریهای استان و حمایتهای مرکز، طرح فناورانه "عصارهگیری گل محمدی" نهایی و تصویب شده است.
او با بیان اینکه اجرایی شدن کامل این طرح، قطعا نیاز به تداوم حمایت همه بخشها و سازمانهای مسئول دارد، گفت: با اجرایی شدن این طرح، برای نخستین بار محصول نهایی از گل محمدی تهیه شده و با این اقدام، ضمن جلوگیری از خام فروشی، ارزش افزوده قابل توجهی، نصیب استان فارس خواهد شد.
بابایی خاطرنشان کرد که جهاددانشگاهی تنها سازمان دارای توان تخصصی برای تهیه محصول نهایی فرآوری گل محمدی، در سطح کشور است.
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس، یکی دیگر از طرحهای مد نظر طی سالهای اخیر را ایجاد مراکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سرطان در شیراز بیان و خاطرنشان کرد: برای ایجاد این مراکز نیازمند حمایت جدی از سوی مسئولان در سطح استان هستیم.
بابایی با اشاره به دریافت مجوز راهاندازی این مراکز از علوم پزشکی شیراز، گفت: ایجاد این مراکز فوق تخصصی که از یک پشتوانه سی ساله در جهاددانشگاهی برخوردار است، در ارتقاء جایگاه فارس و شیراز در حوزه سلامت و درمان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
او گفت: جهاددانشگاهی با هدف استقرار این مراکز اقدام به احداث یک ساختمان در محدوده کمتر برخوردار شیراز کرد اما این مجتمع که برای مدتی به واسطه نیازهای موجود به عنوان مرکز آموزش استفاده میشد، در اغتشاشات سال ۹۸، به آتش آشوب اغتشاشگران سوخت و بالغ بر ۱۰ میلیارد خسارت به این نهاد، وارد کرد.
بابایی با یادآوری اینکه در آن سال یکی از نیروهای خدوم جهاد نیز، مصدوم و جانباز شد، گفت: متاسفانه برای بازسازی ساختمانی هیچ حمایتی از جهاددانشگاهی نشد و به اجبار از محل اعتباراتی که باید صرف توسعه فعالیتها میشد، برای بازسازی استفاده کردیم و هنوز هم به لحاظ تجهیزاتی، کار نهایی نشده است.
او خاطرنشان کرد: علیرغم دریافت مجوزهای لازم، برای راهاندازی مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری و سرطان، نیازمند حمایت اعتباری و البته همراهی هستیم.
بابایی یکی دیگر از اقدامات شاخص جهاددانشگاهی فارس طی سالهای اخیر را راهاندازی شعبه پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع خلاق فرهنگی در شیراز اعلام و اضافه کرد: این تنها پارک تخصصی در کشور به شمار میرود که دفتر مرکزی ان در تهران مستقر است و پیش از این نیز اولین شعبه در زنجان ایجاد شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس خاطرنشان کرد: شرکتهای فناور حاضر در این پارک، طی ۸ ماه گذشته، اقدامات خلاقانه و قابل قبولی را اجرایی کردهاند که در صورت معطوف شدن حمایتها، قطعا شاهد ارتقاء آن خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات