به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دیجی رو، همه دوربینها در یک اندازه نیستند و هنوز هم اگر به دنبال محصولی حرفهای با لنزهای بزرگ باشید، احتمالاً در حمل و نقل آن کمی دچار مشکل خواهید شد. به هر حال، در ادامه این مقاله سعی کردهایم تا شما را با تعدادی از بهترین دوربین های بازار در سال ۲۰۲۱ آشنا کنیم که مطمئناً برای علاقهمندان به هنر عکاسی بسیار جذاب خواهند بود. پس در ادامه با ما همراه باشید.
بهترین دوربین های بازار
۱- Canon EOS R۵
اولین دوربینی که در اینجا قصد معرفیاش را داریم، Canon EOS R۵ است که به جرأت میتوان آن را بهترین محصول حال حاضر کانن دانست. در این دوربین تلاش شده تا طراحی جذاب سری EOS R و عملکرد فوق العاده سری EOS ۵D در یک محصول با هم ادغام شوند و البته فوکوس خودکار در حد EOS-۱D X ارائه شود! نرخ عکاسی پیاپی این دوربین چندان بالا نیست (۱۲ فریم در ثانیه در حالت دستی و ۲۰ فریم در حالت الکترونیکی) و از همین رو شاید برای عکاسی ورزشی مناسب نباشد. اما اگر به عکاسی ثابت و فیلمبرداری علاقهمند هستید، بدون تردید Canon EOS R۵ یکی از بهترینهاست. البته، این محصول هم کاملاً بینقص نیست و اشکالاتی جزئی مانند داغ شدن بیش از حد هنگام ضبط ویدیوهای ۸K دارد که در مقابل مزایای پرشمار آن میتوان تاحدودی از این مورد چشمپوشی کرد.
۲- Nikon D۸۵۰
بسیاری معتقدند که Nikon D۸۵۰ نقطه اوج رزولوشن در دوربینهای DSLR است و البته شاید هم آخرین مدل فوق العاده عرضه شده در این قالب باشد! با اینکه ۵ سال از ورود این دوربین به بازار میگذرد، اما هنوز هم یک محصول مدرن و قابل اعتناء بوده و میتوانید روی قابلیتهای فوق العاده آن حساب کنید. بدنه بزرگ Nikon D۸۵۰ نیز به بهترین شکل ممکن طراحی شده و بسیار خوش دست میباشد. همچنین، ابعاد نسبتاً بزرگ بدنه باعث شده تا اتصال لنزهای بزرگ هم به راحتی و بدون دردسر انجام شود. فوکوس خودکار در برخی مواقع کمی کند عمل میکند، اما با این وجود میتوانید مطمئن باشید که با یک دوربین بسیار قدرتمند روبرو هستید؛ دوربینی که یکی از بهترین تولیدات کمپانی مشهور نیکون محسوب شده و میتواند یک سکوی پرتاب بسیار قوی برای ورود شما به دنیای عکاسی حرفهای باشد.
۳- Sony A۷R IV
شرکت ژاپنی سونی یکی از تولیدکنندگان برتر دنیا در زمینه دوربین است و Sony A۷R IV هم از بهترین محصولات این کمپانی محسوب میشود. این دوربین بدون آینه فول فریم با رزولوشن ۶۱ مگاپیکسلی و سرعت عکاسی پیاپی ۱۰ فریم در ثانیه، به خوبی پاسخگوی اغلب کاربران حرفهای بوده و در عکاسی از سوژههای ثابت فوق العاده عمل میکند. قابلیت فیلمبرداری ۴K هم یکی دیگر از ویژگیهای بارز این مدل است که البته به نرخ ۳۰ فریم در ثانیه محدود شده است. سونی از جدیدترین فناوری فوکوس خودکار چشمی خود در A۷R IV استفاده کرده که باعث میشود ردیابی سوژهها در حالت پرتره به خوبی انجام شده و حتی فوکوس خودکار پیوسته هم بسیار قابل اعتماد باشد. ظرفیت محدود بافر و پایدار نبودن نرخ عکاسی پیاپی ۱۰ فریمی باعث شده تا Sony A۷R IV برای عکاسی ورزشی چندان مناسب نباشد، اما همانطور که اشاره کردیم، در سایر موارد کم نظیر عمل میکند.
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با سه مورد از بهترین دوربین های بازار آشنا کنیم. اما اگر این چند مورد نظر شما را جلب نکردهاند، میتوانید به وب سایت دیجی رو مراجعه کرده و لیست کامل بهترین دوربین های بازار در سال ۲۰۲۱ را مطالعه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات