• جمعه / ۲۸ آبان ۱۴۰۰ / ۰۳:۰۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400082721634
  • خبرنگار : 71505

فرماندار شهرستان پاکدشت خبر داد

فعالیت بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی و ایجاد بیش از ۴۰۰۰ شغل در شهرستان پاکدشت

فعالیت بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی و ایجاد بیش از ۴۰۰۰ شغل در شهرستان پاکدشت
عکس تزیینی است

فرماندار شهرستان پاکدشت با اشاره به ایجاد چهار هزار و ۹۹۰ شغل در هشت ماهه ابتدایی سال جاری در شهرستان پاکدشت از کسب رتبه نخست تعهد اشتغالزایی در استان تهران توسط این شهرستان خبر داد.

مهدی یوسفی جمارانی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح تحقق ۱۴۵ درصدی اشتغالزایی در سال جاری در سطح شهرستان پاکدشت گفت: این شهرستان با ایجاد چهار هزار و ۹۹۰ شغل، رتبه اول تعهد اشتغالزایی در هشت ماهه ابتدایی استان تهران را به خود اختصاص داد. با ایجاد این میزان اشتغال از مجموع سه هزار و ۴۳۷ مورد تعهد شهرستان، بر اساس سامانه رصد، پاکدشت رتبه اول اشتغال بین شهرستان‌های استان تهران را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته، میزان اشتغال در حوزه‌های مختلف شهرستان پاکدشت به بیش از ۱۶۰ درصد از تعهد ارائه شده می رسد.

وی ادامه داد: جلسات ستاد تسهیل به صورت مستمر و هفتگی در محل واحدهای صنعتی برگزار و با راه‌اندازی کلینیک صنعت، مسائل و مشکلات صنعتگران با استفاده از ظرفیت‌های خارج از دولت و ارتباط بین صنعت و دانشگاه بر مبنای کار کارشناسی و نیازسنجی حل می شود.

جمارانی تاکید کرد: سال گذشته با همیاری و هم افزایی مسئولان، از مجموع یکهزار و ۵۲۳ اشتغال تعهد شده، این شهرستان با ایجاد ۲ هزار و ۹۹۰ فرصت‌ شغلی، بیش از تعهد خود، ظرفیت و فرصت شغلی ایجاد و در استان تهران و سامانه رصد رتبه ممتاز را کسب کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به استقرار بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در پاکدشت گفت: این شهرستان با بیش از ۳۵۰۰ واحد صنعتی فعال در سه شهرک صنعتی مصوب دولتی، یک شهرک صنعتی خصوصی و چهار لکه یا منطقه صنعتی ۲۰ درصد اشتغال صنعتی شهرستان‌های استان تهران را در خود جای داده است.

جمارانی با اشاره به این‌که ۸۰ درصد گردش مالی شهرستان در حوزه صنعت شکل می‌گیرد، افزود: به دلیل کیفیت بالای تولید، اغلب محصولات تولید شده در این شهرستان به بیش از ۶۰ کشور صادر می‌شود.

وی ادامه داد: با حرکت در مسیر تحقق سند چشم انداز ۱۴۰۴ در نظر داریم با استفاده از ابتکارها و راهکارهای جدید به عنوان یک عامل موثر در پیشرفت، اقتصاد شهرستان را از ۲۰ درصد کنونی دست کم تا ۴۰ درصد کل استان ارتقاء دهیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha