• سه‌شنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400082519360
  • خبرنگار : 50210

استاندار مرکزی:

ریشه اصلی مشکلات زیست‌محیطی، تعارض منافع است

ریشه اصلی مشکلات زیست‌محیطی، تعارض منافع است

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی، تعارض منافع است.

فرزاد مخلص الائمه ۲۵ آبانماه ۱۴۰۰ در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا و گرد و غبار استان مرکزی، با اشاره به اینکه اختلال در نظام زیست محیطی یکی از ۱۰ ابر مسئله کشور به شمار می رود، افزود: اراک به شدت با این مسئله روبروست که تمامی دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی باید نسبت به حل آن، با اولویت تلاش کنند.

وی با اشاره به جلسه با رییس جمهوری، افزود: دکتر رییسی تاکید دارد که سلامت مردم اراک در اولویت باشد و هر دستگاه مرتبط باید حداکثر وقت خود را به این مسئله مصروف کند.

مخلص الائمه با تاکید بر توجه به آینده در ضمن توجه به مسائل روز، افزود: ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی تعارض منافع است، زمانی که بین منافع سازمان ها و شرکت ها و اشخاص و منافع مردم تعارض بروز کند، محیط زیست دچار آسیب می شود و برای حل آن قطعا مسائل عدیده دیگری نیز بروز می کند.

وی تصریح کرد: محیط زیست استان مرکزی وظیفه رعایت و توجه به خیر جمعی را دارد و نباید به تعارض این منافع توجهی داشته باشد، این آلودگی هوا برای بخشی از اقتصاد جامعه رانت ایجاد کرده است و نباید اجازه شکل گیری این رانت داده شود.

استاندار مرکزی با اشاره به نقش تشکل های مردم نهاد، ناجا، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و تاثیر آن در عملکرد محیط زیست، گفت: فهرستی از مصوبات جلسات کارگروه در اختیار است، بخشی انجام شده است و بخشی باقی مانده است و باید این مصوبات بدون لحاظ اولویت دنبال شوند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه مطلقا در مقابل ترک فعل کوتاه نمی آییم، گفت: برخی از مباحث با اولویت در استانداری پیگیری می شود و اگر توان اجرای مصوبات توسط افراد وجود ندارد، از استان خداحافظی کنند تا با افراد توانمند کار را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه این آلودگی به سطحی از نارضایتی عمومی رسیده است و حتی باعث گم شدن برخی از مسائل شده است، افزود: قطعا پیگیر مسئله آلودگی هوای اراک خواهیم بود. باید امید را در جامعه ترویج داد و در کنار آن باید در دادن وعده نیز دقت داشت. وعده ها باید قابل تحقق باشند چراکه وعده های محقق نشده نارضایتی را به دنبال خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha