فرهاد عصفوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر پیش از این نحوه انتخاب ورزشکاران برای حضور در تیم ملی پارادوچرخه سواری براساس رنکینگ و نتایج آنها در مسابقات بود، در مسابقات آینده و بویژه بازیهای پاراآسیایی چین سعی داریم شیوه دعوت ورزشکاران به تیم ملی را از حالت سنتی و سلیقهای بودن خارج و به شکل قانونمند تبدیل کنیم، تا شانس مدال آوری خود را افزایش دهیم.
وی گفت: در این روش حتی کسانی که در تورنمنتهای بینالمللی موفق به کسب مدال شوند، ضمانتی برای حضور در تیم ملی ندارند و براساس نتایج و رکوردهایی که در اردوها کسب میکنند، شرایط حضورشان در تیم ملی و اعزام به مسابقات برون مرزی فراهم خواهد شد.
رییس انجمن پارادوچرخه سواری خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که با این نوع روش علمی تیم ملی دوچرخهسواری معلولان را تقویت و کسانی را به اردوی تیم ملی دعوت کنیم که بالاترین رکوردها را به ثبت برسانند و شانس زیادی برای کسب مدال داشته باشند.
وی در پایان پیرامون این پرسش که این روش چه تاثیری در کاهش یا افزایش تعداد دوچرخهسواران اعزامی در بازیهای پاراآسیایی چین خواهد داشت، گفت: در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا ما با 5 ورزشکار حضور پیدا کردیم، در بازیهای پاراآسیایی چین احتمال دارد با روش جدید تعداد ورزشکاران اعزامی کاهش و یا حتی افزایش پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات