محمد علی محمدی در کارگروه آرد و نان شهرستان همدان گفت : تعداد قابل توجهی نانوایی تحت عنوان سنتی و خانه پزی بویژه در شهر جورقان فعال است که بدون هیچ سهمیهای آرد مورد نیاز خود را بصورت قاچاق تهیه میکنند.
وی افزود: اداره غله و سازمان صمت ضمن بررسی کارشناسی نسبت به پیش بینی اختصاص سهمیه آرد مشخص با قیمت معینی برای واحدهای نانوایی خانه پز شهری اقدام کنند.
فرماندار همدان با اشاره به تعداد بالای نانوایی در سطح شهر همدان یادآورشد : کیفیت نان در همدان همواره مورد بحث بوده و در صورت فعالیت تعداد واحد نانوایی متناسب با جمعیت و ساعت کاری کامل با رتبه بندی و ایجاد بازار رقابتی محقق خواهد شد.
وی ترکیب گندم در سیلوها و کارخانههای تولیدی آرد را از جمله راهکارهای افزایش کیفیت آرد و نان عنوان کرد و خواستار توجه اداره غله و سازمان صمت به این موضوع شد.
محمدی مشکل قیمت تمام شده تولید آرد در کارخانههای تولیدی را از جمله مواردی دانست که سازمان صمت باید مورد بازنگری و حمایت قرار دهد و اضافه کرد: هزینههای نگهداری ماشین آلات، بستهبندی و تعرفههای آسیابانی باید مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار همدان در ادامه تصریح کرد : استفاده از سبوس دامی، افزودنیهای غیر مجاز، کنجد، سبزیجات و دانههای غیربهداشتی تحت عناوین مختلف و با قیمت بالاتر ممنوع است و نظارت اتحادیه، مرکز بهداشت و سازمان صمت در این خصوص باید جدی باشد.
وی افزود : طبق نظر کارشناسان نان سبوسدار صرفا باید از آرد کامل یا اضافه کردن سبوس خوراکی در حین تهیه خمیر و طی فرایند تخمیر تهیه شود که متاسفانه گاهی مشاهده شده واحد نانوایی با سو استفاده از عدم آگاهی مصرف کننده تحت عنوان نان سبوسدار بصورت مستقیم اقدام به پاشیدن سبوس به نان در حین طبخ میکند.
انتهای پیام
نظرات