• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400081209658
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

راه اندازی دفتر یونسکو در مشهد پل ارتباطی بین ایران و سازمان بهداشت جهانی است

راه اندازی دفتر یونسکو در مشهد پل ارتباطی بین ایران و سازمان بهداشت جهانی است

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: راه اندازی  دفتر یونسکو در مشهد علاوه بر گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، به عنوان پل ارتباطی ایران با سازمان بهداشت جهانی خواهد بود. 

دکتر مجید غیور مبرهن، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امروز در افتتاح دفتر یونسکو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص راه اندازی نخستین مرکز بین‌المللی یونسکو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این مرکز اولین مرکز همکار یونسکو در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که به دنبال امضاء توافقنامه آن در هیأت دولت در دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در طول این دوره، پنج ریاست دانشگاه را تجربه کردم تا این پروسه هشت ساله طی شد که البته پروسه‌های طولانی ارزشمند است؛ چراکه کارهای بزرگ زمان زیادی را می‌طلبد. 

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بسترهای مورد نیاز ایجاد و در این راستا زیرساخت‌های لازم فراهم گردید و حدود ۱۰ جلسه کارشناسی برگزار شد.

غیور ابزار کرد: مرکز علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی، تنها مرکز یونسکو در غرب آسیا و کشورهای همسایه به شمار می‌رود که با کار جمعی و همکاری‌های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با سازمان  یونسکو به نتیجه رسیده است.

وی تصریح کرد: راه اندازی این مرکز علاوه بر گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی به عنوان پل ارتباطی ایران با سازمان بهداشت جهانی خواهد بود. 

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بسترهای همکاری برای این مرکز و کشور فراهم شده است. دسترسی ما به منابع بین‌المللی و بین منطقه‌ای فراهم شده و  انتظار می‌رود این کار را در سطح بین‌المللی انجام دهیم.

غیور ادامه داد: برای این کارها زیرساخت‌هایی نیاز داریم و نیازمند همکاری مسئولان مرتبط هستیم البته بستر این کار فراهم شده است و باید از سوی دانشگاه حمایت شود.

وی بیان کرد: ما برای تکمیل این پروژه ۵۰ میلیارد تومان نیاز داشتیم که این مبلغ را دکتر کیانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقبل کردند و تا پایان سال، دو طبقه از این ساختمان تکمیل خواهد شد که با نمای یونسکوی پاریس و معماری ایرانی انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نیاز به کمک مسئولان تهران و استان داریم که امید است با همیاری مسئولان بستر خوبی برای اجرای این طرح فراهم شود.

غیور تصریح کرد: در خصوص این پروژه بعد از بحث مالی بحث اعتبارات و عزتی است که برای ما به ارمغان می‌آورد ما پتانسیل‌های خوبی در استان داریم که از آن می‌توان به افغانستانی‌هایی که ما میزبانشان هستیم اشاره کرد. قطعا می‌توانند برای ما فرصت خوبی باشند و از این بستر برای بحث توریست درمانی و ارائه خدمات درمانی باید استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha