به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، هوش مصنوعی با قدرت بی نظیر خود در پردازش حجم وسیع دادهها توانسته است جایگاه خود را در بسیاری از زمینهها پیدا کند. بیوتکنولوژی دارویی نیز از این امر مستثنی نیست. استفاده از هوش مصنوعی باعث شده تا تجزیه و تحلیل دادهها با سرعت و دقت بیشتری انجام شود. بیوتکنولوژی را میتوان به چند شاخه مانند بیوتکنولوژی کشاورزی، بیوتکنولوژی پزشکی، بیوتکنولوژی حیوانات، بیوتکنولوژی صنعتی و بیوانفورماتیک تقسیم کرد. هوش مصنوعی در هر یک از این شاخهها کاربردهای مختلفی دارد.
هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی هر دو امروزه در یک مسیر رشد نمایی قرار دارند؛ کنارهم قرار گرفتن این دو علم میتواند منجر به پیشرفتهای بسیار بزرگی شود.
کشف دارو و مطالعات بالینی، تشخیص بیماری، رادیوتراپی و رادیولوژی، داروسازی شخصی سازی شده، دستکاری ژنتیکی و … . برخی کاربردهای هوش مصنوعی در بیوتکنولوژی دارویی است.
این برنامه با حضور دکتر محمدمهدی رنجبر ـ معاونت تحقیق و تولید فرآورده های بیولوژیک بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، روز پنجشنبه ۱۳ آبان، ساعت ۱۷ تا ۱۹، به صورت آنلاین در بستر اسکای روم برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبتنام به لینک https://zist-fan.ir/events/?p=۸۲۰۵ و جهت جهت پرسش درباره رویداد با شناسه Esmaeeli۲۶۱@ در ارتباط باشند.
انتهای پیام
نظرات