مراسم بازدید از پروژه درمانگاه شهر قائم که با همت دفتر تسهیلگری و دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های مردم این منطقه در دست احداث است با حضور شهردار منطقه 5 و مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین قم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم ابوالفضل معرفی مدیر مرکز تسهیلگری منطقه شهر قائم که زیر نظر جهاددانشگاهی قم فعالیت می کند بیان کرد: محله شهرقائم با جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر، هنوز درمانگاه ندارد و مسئله سرانه پایین خدمات بهداشتی و درمانی از جمله اولین مسائلی بوده است که معتمدین محلی در جلسات متعدد با دفتر تسهیلگری به آن اشاره کردند و مطالبه جدی برای حل آن نیز داشته اند.
وی تصریح کرد: بعد از آغاز به کار دفتر تسهیلگری در محله شهرقائم و به روز رسانی مسائل و مشکلات محله، از اولین مطالبات جدی معتمدین محلی، متروکه ماندن ساختمان ۵ هزارمتری دهکده سلامتی در این محله است که علی رغم نیاز محله و مردم، بلا استفاده مانده بود.
مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه منطقه شهر قائم ادامه داد: ساختمان های غیر فعال و نیمه فعال دولتی در محله شهرقائم، ظرفیتی مغفول برای ارتقاء خدمات در محله است که دفتر تسهیلگری نیز نگاه ویژه ای به آن داشته است و بر اساس پیگیری ها و هماهنگی های به عمل آمده ساختمان دهکده سلامتی سابق در محله شهرقائم، با کمک هزینه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در حال ساخت و تبدیل به درمانگاه برای این محله است.
در این بازدید که به دعوت دفتر تسهیلگری در محله شهرقائم برگزار شد، عباس شیرمحمدی، مدیر کل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی، بیان کرد: فاز دوم و سوم ساخت و تکمیل ساختمان درمانگاه محله شهرقائم نیز طی طرحی مکتوب توسط دانشگاه علوم پزشکی استان به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ارائه گردد تا هرچه زودتر این محله از ظرفیت یک درمانگاه کامل و مجهز برخوردار شود.
همچنین زینالعابدین قراچورلو، سرپرست منطقه 5 شهرداری قم، که در این بازدید میدانی نیز حضور داشت عنوان کرد: شهرداری از اقدامات صورت گرفته در حوزه افزایش سرانه خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه قدردانی می کند و آمادگی همکاری در افزایش روند ساخت و تکمیل مجموعه درمانگاه محله شهرقائم را دارد.
وی اظهار کرد: شهرداری آمادگی اصلاح و بهسازی محوطه درمانگاه شهرقائم را بعد از تکمیل ساختمان دارد.
انتهای پیام
نظرات