حجتالاسلام حسن منصوریان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه پردیس تئاتر مشهد تغییر کاربری نمیدهد، اظهار کرد: در روند ساخت پردیس تئاتر شهر تغییری ایجاد نمیشود اما مسائل عمرانی شهر اولویتبندی دارد و مشکلات مالی در این زمینه پیدا کردهایم. بدهی سنگینی در رابطه با این موضوع به پیمانکارها وجود دارد و در حال رفع بدهیها هستیم و نباید فعلاً بدهکاری جدیدی ایجاد شود. البته که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی و دستگاههای دیگری که میتوانند ساز و کار اجرایی در روند اداره پردیس تئاتر شهر مشهد به ما کنند نیز باید به این موضوع ورود کنند.
وی با اشاره به اینکه شورای شهر به دنبال تغییر اینگونه مسائل نیست، افزود: در کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر مشهد نیز به این نتیجه رسیدیم که اگر بخواهیم نام خیابانی را تغییر دهیم و نام جدید آن را مطرح کنیم تقریباً جا نمیافتد، چراکه مردم سالیان سال از نام قبلی آن استفاده کردهاند و آن نام در ذهنشان ماندگار شده است؛ لذا به دنبال این هستیم که اگر قصد نامگذاری داشتیم، آن کار را برای خیابان جدیدی انجام دهیم یا اینکه اسامی تکراری را تغییر دهیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با حمایت از هنرمندان مشهدی، عنوان کرد: در رابطه با اینکه گفته میشود حمایت مدیریت شهری از هنرمندان مقطعی است باید گفت که به دلیل اینکه شرایط هنرمندان متفاوت است اینگونه است. به عنوان مثال در دوره کرونا که شرایط ضروری پیش آمده باید به فکر آنها باشیم و زمینه خوبی برای مسائل زندگی و معیشتی آنها فراهم کنیم یا به عنوان مثال کار کردن در زمستان برای فردی که تئاتر خیابانی اجرا میکند، شرایط سختی است و باید شرایط برای او فراهم شود. با این حال اساسنامهای در حال تنظیم و شرایط درحال بررسی است تا بتوانیم با استفاده از الگوی برگرفته از حوزه هنری انقلاب اسلامی و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کاری برای حمایت از هنرمندان شهر مشهد انجام دهیم.
منصوریان خاطرنشان کرد: برای حمایت از روند تعمیرات و بهسازی سالن تئاتر پارک ملت و مجتمع امام رضا(ع) بازدیدی از آن مکان داشتم. در رابطه با آن باید بگویم بودجهای که از طریق مدیریت شهری برای آن مجتمع هزینه میشود به نام حمایت از هنرمند است. اگر بتوانیم سالن تئاتر پارک ملت را بازسازی کنیم تا هنرمندان در آنجا فعالیت کنند، خیلی گرهگشاتر از این است که بخواهیم حمایت مالی از هنرمندان مختلف داشته باشیم. هنرمند میتواند از هنر خود درآمد کسب کند و سالن تئاتری باید وجود داشته باشد تا بتواند فعالیت کند.
هنرمندان و فعالان اجتماعی نماینده خود را به شورای شهر معرفی کنند
وی در رابطه با حمایت از فعالان حوزه قرآن، عنوان کرد: درخواستی که فعالان حوزه قرآن در روزهای آغاز شورای شهر جدید مشهد داشتند این بود که یک کمیسیون ویژه تحت عنوان کمیسیون قرآن و عترت در شورای شهر ایجاد شود، اما ما به این موضع ورود کردیم و به فعالان قرآنی گفتیم که یک مجمع عمومی تشکیل دهند، ساختار و هیئت امناء ایجاد کنند و یک نفر را به عنوان نماینده خود به شورای اسلامی شهر معرفی کنند تا آن فرد طرف حساب ما باشد و در جلسات کمیسیونها از حضور او استفاده کنیم و برنامههای حمایتی را با او هماهنگ کنیم تا بتوانیم دلیل موجهی برای دستگاههای نظارتی داشته باشیم و مشخص باشد که فرد موردنظر منتخب تمام فعالان آن حوزه بوده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: این موضوع را به هنرمندان، مجریان، ورزشکاران و هیاتهای مذهبی نیز اعلام کردیم، اما تا کنون اتفاق خاصی نیفتاده و آنها نتوانستهاند که در صنف خود مجمع عمومی برگزار کنند، به اجماع برسند و یک نفر را به عنوان نماینده به ما معرفی کنند. با این حال ما علاقهمند هستیم که در شورای شهر مشهد از حضور نمایندگان تمام انجمنها و فعالان اجتماعی استفاده کنیم.
المانهای استقبال از بهار دائمی خواهد بود
منصوریان در خصوص برنامههای شورای شهر برای استقبال از بهار، تصریح کرد: ضعفهای استقبال از بهار گوشزد شده و متوجه شدیم که داوران غیربومی برای انتخاب المانهای شهری استفاده میشود و برای اینکه هم برای شهر هزینه داشت و هم در شان هنرمندان ما نبود که از داوران غیربومی استفاده کنیم گفتیم که دیگر این اتفاق نیفتد، چراکه دارای داوران و هنرمندان بومی خوبی هستیم.
وی افزود: رویکردها در رابطه با دائمی یا موقتی بودن المانها نیز این بود که المانها به صورت دائمی نصب شود و پس از مدتی مکان آنها را در سطح شهر تغییر دهیم تا تازگی آنها حفظ شود، اما رویکرد اصلی ما این است که با توجه به عید مهدوی امسال، بتوانیم فضای ناراحتی را از شهر دور کنیم و حس خوبی را به مردم تزریق کنیم.
انتهای پیام
نظرات