«حسین دهقان» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن تاکید بر این که جشنواره عسل صرفاً یک جشنواره گردشگری نیست، اظهار کرد: گردشگری خوراک در این جشنواره به زنجیره تولید، عرضه و بازار هدف این محصول توجه داشته و در عین حال سایر ظرفیتهای روستای بنادکوک نیز در قالب این جشنواره به نمایش گذاشته شده است.
وی با بیان این که عسل یکی از معروف ترین ظرفیتهای این روستاست، تصریح کرد: بیش از ۱۳۰ زنبوردار در این روستا مشغول به کار هستند و تولیدات این زنبورداران نه تنها در کشور بلکه به علت مرغوبیت و کیفیت بالا در خارج از کشور نیز عرضه میشود.
دهقان تنوع محصولات عسل این روستا را یکی از جاذبههای متفاوت روستای بنادکوک برشمرد و گفت: این جشنواره نه تنها به بخش عرضه بلکه به مسئله فرهنگی، اجتماعی و حتی آموزشهای مرتبط نیز در قالب برنامههای این جشنواره میپردازد.
وی با اشاره به این که گردشگری خوراک به توسعه ظرفیتهای گردشگری روستایی و اقتصاد روستاها میپردازد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این جشنواره سه روزه در اولین روز با استقبال قابل توجهی همراه بود.
دهقان در پایان نیز نسبت به تداوم برگزاری چنین جشنوارههایی ابراز امیدواری و از اهتمام مسئولان و مردم محلی منطقهی روستایی بنادکوک دیزه در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد.
جشنواره عسل بنادکوک دیزه از روستاهای توابع نیر در شهرستان تفت از دیروز جمعه آغاز و تا شب یکشنبه در این روستای ییلاقی دایر است.
انتهای پیام
نظرات