به گزارش ایسنا، فاطمه اکبرپور در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا که عصر امروز در محل استانداری تهران برگزار شد، با اشاره به برخی از موانع و آسیبهای موجود در اجرایی شدن قانون هوای پاک گفت: در اولویت نبودن سیاستها و برنامههای کاهش آلودگی هوا و توجه به آن در شرایط اضطرار، عدم توزیع سراسری سوخت بنزین و نفتگاز استاندارد در سراسر کشور، فرسودگی تعدادی از ایستگاههای پایش کیفی هوا و هزینه بالای راهبری آن، تردد بالای موتورسیکلتهای کاربراتوری و فرسوده در تهران از جمله مشکلات، موانع و آسیبها در تکراری شدن قانون هوای پاک است.
وی در توضیح برخی از اقدامات انجام شده از سوی دستگاهها و وزارتخانههای مختلف گفت: پلیس راهور اقداماتی را انجام داده که البته گزارشهای آن به صورت مستند به ما اعلام نشده و امیدوارم که نماینده پلیس شرحی از آن را اعلام کند. در مجموعه وزارت راه و شهرسازی تهیه الگو و مدلهای پیشبینی آلودگی هوا جزو تکالیف قانونی است که اداره کل هواشناسی استان تهران همه روزه این موضوع را برای تهران حسب طبقهبندی شاخصها انجام میدهد.
رئیس اداره ارزیابی محیط زیست و بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اجرا و راهاندازی شبکه ملی هشدار و پیشآگاهی رخداد طوفان و گرد و خاک نیز تکلیف دیگری است که تهیه و راهاندازی شده است. شرکت زیرمجموعه وزارت نفت نیز مکلف به عرضه بنزین و نفتگاز هستند که حفاظت محیط زیست استان بر آن نظارت دارد.
وی تکمیل بانک اطلاعاتی موتورخانهها و سامانههای احتراقی کشور را نیز از دیگر تکالیف قانون بر وزارت نفت برشمرد و گفت: متاسفانه این بانک به صورت ناقص در اختیار سازمان استاندارد قرار گرفته است.
اکبرپور همچنین درباره میزان آلایندگی موتورسیکلتهای کاربراتوری نیز گفت: آلودگی این موتورسیکلتها چندین برابر یک خودرو سواری است.
چراغعلی معاون استاندار تهران نیز با بیان اینکه طی سالهای اخیر سرانه فضای سبز شهر تهران از ۱۱ به ۱۳.۱ رسیده است. همچنین بازسازی ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس و تهیه ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برای شهر تهران از جمله اقدامات انجام شده است. پیگیری موضوعات مرتبط با مترو نیز در سالهای اخیر انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات