• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400072517541
  • خبرنگار : 71658

سپتامبر، بدترین ماه کرونایی برای کودکان در آمریکا

سپتامبر، بدترین ماه کرونایی برای کودکان در آمریکا

بر اساس داده های جدید آکادمی اطفالِ آمریکا، سپتامبر (ماه گذشته میلادی) بدترین ماه به لحاظ موارد جدید ابتلا به کووید۱۹ و مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری برای کودکان در ایالات متحده بوده است.

به گزارش ایسنا، داده ها نشان می دهد که در اوایل ماه سپتامبر سال جاری میلادی (۲۰۲۱) موارد ابتلای کودکان به کووید۱۹ در آمریکا به اوج خود رسید زیرا بسیاری از مدارس برای کلاس های حضوری بازگشایی شدند. این در حالی است که سویه مسری دلتا نیز در سراسر این کشور شیوع گسترده داشته است.
بر اساس آمارهای رسمی، بیش از شش میلیون کودک در آمریکا از ابتدای شروع همه گیری کووید۱۹ در این کشور به این بیماری مبتلا شده اند در حالی که بیش از ۱.۱ میلیون مورد جدید ابتلا به این بیماری نیز تنها در ماه سپتامبر به ثبت رسیده است.
طی هفته گذشته، بیش از ۱۴۸ هزار مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در آمریکا به ثبت رسیده که کودکان حدود یک چهارم از این موارد ابتلا را تشکیل دادند.
با این حال تنها تعداد کمی از کودکان به نوع شدید کووید۱۹ مبتلا شده و جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست می دهند.
داده های هفتگی کووید۱۹ در آمریکا نشان می دهد که مرگ و میر ناشی از این بیماری در سنین ۱۵ سال و کمتر طی سپتامبر با ثبت ۴۱ مورد به بالاترین حد خود رسیده است.
گزارش ها حاکیست، هفته گذشته نیز شرکت داروسازی فایزر از سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری از واکسن کووید۱۹ خود را برای کودکان در سنین پنج تا ۱۱ سال درخواست کرده است. همچنین یک کمیته مشورتی سازمان غذا و داروی آمریکا نیز در مورد مجوز استفاده از این واکسن برای کودکان در این رده سنی در ۲۶ اکتبر به بحث خواهد نشست.
همچنین پزشکان نیز باید از ویالهای جدید واکسن کووید۱۹ برای تجویز دُز ۱۰ میکروگرم برای کودکان استفاده کنند که یک سوم دز مصرفی برای بزرگسالان است.
به گزارش ایسنا به نقل از وِب ام دی، بنابر اعلام آکادمی اطفال آمریکا، حدود ۴۶ درصد از نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله نیز در ایالات متحده به طور کامل واکسینه شده اند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha