به گزارش ایسنا، علی نصیری در حاشیه آغاز مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون در سطح شهر تهران اظهارکرد: دوره جدید مدیریت شهری با سیاست ارائه خدمات در دسترس ترین نقاط برای شهروندان با اولویت مستضعفان، گروههای آسیب پذیر و توان یابان است. چندی پیش مرحله دوم ارائه خدمات واکسیناسیون مدیریت بحران طراحی و بررسی شد و برحسب دستور شهردار تهران از امروز در سه محور خدمات بهداشتی درمانی، فاصله گذاری هوشمند فیزیکی و ارائه خدمات مشارکتهای اجتماعی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه مرحله نخست این پویش بیشتر بر راه اندازی مراکز واکسیناسیون ثابت و سیار تأکید داشت، گفت: بخش واکسیناسیون ونها بسیار موفقیت آمیز بود چراکه استقبال بسیار خوبی در حاشیههای شهر توسط افراد معتاد، زباله گرد، اتباع غیرمجاز، کوکان کار و ... برای واکسیناسیون انجام شد.
به گفته سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حدود ۷۴ هزار نفر تاکنون توسط شهرداری تهران واکسینه شدهاند و ارائه این خدمات در دز دوم واکسن هم ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون از امروز در ۲۲ ایستگاه مترو، ۲۲۰ مسجد، ۲۲ اتوبوس سیار و همچنین از طریق سامانه ۱۳۷ برای افراد کم برخوردار اجرا میشود.
نصیری درباره استقبال کم شهروندان از مراکز ثابت واکسیناسیون گفت: به علت وسعت خدمات از تعداد مراکز ثابت استقبال چندانی نشد، به همین علت تعدادی از این مراکز تعطیل و از ظرفیت تعدادی دیگر کاسته شد اما از آن طرف این ظرفیت به سمت اتوبوسها منتقل شد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پایان گفت: اتوبوسهایی که در آنها اقدام به واکسیناسیون صورت میگیرد تنها برای ارائه خدمات واکسن نیستند بلکه این اتوبوسها تحت عنوان اتوبوسهای زندگی فعالیت خواهند کرد. اتوبوسهای زندگی در این مرحله به واکسیناسیون شهروندان و دسترس بودن خدمات واکسیناسیون میپردازد و در مراحل آتی در حوزههایی نظیر خدمات مشاورهای، کمکهای مومنانه و سایر فعالیت خواهند کرد.
انتهای پیام
آمار افراد واکسینه شده منتشره در پارگراف سوم، پس از ارسال خبر در سایت شهر اصلاح شد و عدد ۳۲۴ هزار نفر به ۷۴ هزار نفر تغییر کرد.
نظرات