این گوینده پیشکسوت در گفت وگویی با ایسنا درباره مشکلات فعلی سازمان صداوسیما یادآور شد: در سازمان ما نیروی بدنه ـ دست اندرکاران تولید برنامه، سازندگان و نویسندگانش ـ دستمزدهای عادلانه و منصفانهای نمیگیرند. حتی دستمزدشان مثلا در مقایسه با نویسندگان مطبوعات هم کمتر است. باید در نظر داشت که رسانهای مثل رادیو و تلویزیون باید گران ترین عوامل را در اختیار داشته باشد.
او افزود: باید بگردند آدمهای گران پیدا کنند تا برایشان بنویسند. اینکه جوان صاحب ذوقی که انشای مدرسهاش خوب بوده بیاید برنامه رادیویی یا تلویزیونی بنویسد راه به جایی نخواهد برد. حتما در این زمینه اعمال نظر داشته باشند. حتما به این نکته توجه کنند که بخش تالیف ما ضعیف است؛ این بخش باید تقویت شود و چنانچه این بخش تقویت شود، در همه بخشهای دیگر تاثیر میگذارد.
رضوی در ادامه پیشنهادش به رییس جدید صداوسیما ـ پیمان جبلی ـ به منظور بهبود اوضاع این رسانه را اینگونه عنوان کرد: سرمایه گذاری با این حساب باشد که ما پول خوب می دهیم و نویسندههای خوب و گران را میآوریم. نویسندگانی که نقطه نظرات و طرز فکرشان ثابت شده است و قابل قبول هستند. نه اینکه آدم خوش ذوقی که دستی به قلم دارد و میتواند بنویسد را بیاوریم که نتیجه میشود حرفهای شعاری و سرتا پا تکراری. مدیریت جدید سازمان صداوسیما باید برای این موضوع فکری بکنند تا ان شاءالله اضاع بهتر شود.
این گوینده سپس درباره عبدالعلی علی عسکری ـ رییس پیشین صداوسیما ـ گفت: آقای علی عسکری که سالیان سال مدیر سازمان بودند، در طول این سالها کفایت خودشان را نشان دادند که ماندگار بودند و سازمان در دوره ایشان با بحران ویژهای روبه رو نبود و همه چیز روی روال و به طور طبیعی جریان داشت.
رضوی در پایان درباره رییس جدید سازمان هم عنوان کرد: مدیریت جدید سازمان را متاسفانه نمی شناسم و خدمتشان ارادت ندارم. برایم تازگی دارند. ان شاءالله که در موقعیت جدید و مسوولیت تازه موفق باشند و بتوانند منشأ خدمات و اثراتی باشند.
انتهای پیام
نظرات