• پنجشنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۰ / ۰۶:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1400071409560
  • خبرنگار : 71480

جلالی زاده: سکوت جریان های سیاسی غیرطبیعی و تحمیلی است

جلالی زاده: سکوت جریان های سیاسی غیرطبیعی و تحمیلی است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه یک جریان سیاسی واقعی مردم را رها نمی کند، گفت: در حال حاضر سکوت احزاب غیرطبیعی و تحمیلی است.

جلال جلالی زاده در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه یک جریان سیاسی واقعی نگاه موقت به سیاست ندارد، اظهار کرد: آن ها نگاه ابزاری به مردم ندارند که و این گونه نیست که در زمان انتخابات آن ها را به پای صندوق بکشانند و در ایام دیگر مردم را رها کنند. یک جریان سیاسی قوی و پایدار سیاست را به عنوان یک روش مستمر دنبال می کند و هدفش بهبود وضعیت جامعه است.

وی ادامه داد: یک جریان سیاسی واقعی برای ارکان مختلف جامعه افراد را پرورش می دهد و به صورت یک قدرت ناظر ارکان حکومت را زیر ذره بین می گیرد، نقاط ضعف را برملا کرده و نقاط قوت را تقویت می کند و برای حل مشکلات هم راهکار لازم ارائه می دهد.

جلالی زاده در پاسخ به این پرسش که جریان های سیاسی در ایران تا چه حد بر مردم تکیه دارند و رابطه آن ها با مردم چگونه است، خاطر نشان کرد: هر جریانی ادعا می کند بیشترین پایگاه رأی مردمی را دارد، اما این سوال را باید از خود مردم پرسید که کدام حزب بیشترین محبوبیت را دارد و با مردم بیشتر در ارتباط است.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره فعالیت حزبی در ایران تصریح کرد: اگر احزاب مستحکم و قوی باشند هر هفته یا دو هفته باید جلسات شورای مرکزی تشکیل داده و جلسات ارکان و کمیته های حزب هم برگزار شود. حزب باید همیشه در صحنه وجود داشته باشد. یکی از نشانه های فعالیت حزب صدور بیانیه ها، امضاها و اعلامیه ها در حوادث مختلف است. حزبی که فقط زمان انتخابات فعال شود، به معنای واقعی حزب نیست. حزب باید همیشه فعال باشد و مردم را در جریان فعالیت ها و مواضع خود قرار دهد. به نظر من در حال حاضر سکوت احزاب غیرطبیعی است و البته بیشتر تحمیلی است. به هر حال در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری اخیر برخی جریان ها از صحنه حذف شدند و همین مسئله به جریان های سیاسی شوک وارد کرد. آن ها انتظار این وضعیت را نداشتند و اکنون دچار سردرگمی و آشفتگی هستند که البته تدوام این شرایط یعنی تداوم فضای سیاسی خاموش و ساکت می تواند در حوادث سیاسی بعدی تأثیرگذار باشد.

این فعال سیاسی تأکید کرد: هیچ حکومتی بدون وجود احزاب مقتدر و فعال قادر به پیشبرد برنامه هایش نیست. منتقدان دلسوز و آگاه بهترین حامیان جامعه و نظام هستند. بدون وجود چنین احزابی جامعه دچار رخوت و انجماد می شود. حاکمیت باید اجازه فعالیت به جریان های سیاسی را بدهد، زیرا در غیر این صورت هواداران حزب و آن جریان سیاسی از فعالیت سیاسی دلسرد می شوند. در اینجا حاکمیت نقش مهمی دارد.

جلالی زاده در پایان درباره دلایل انشعاب در میان احزاب گفت: وقتی فردی با هزاران امید و علاقه وارد حزب می شود، فکر می کند می تواند در جامعه تغییر و تحول ایجاد کند و خودش هم به جایگاهی برسد، اما وقتی می بیند حضور در حزب موجب خطر و گرفتاری می شود، از فعالیت سیاسی دلسرد شده و کنار می کشد. وقتی خود حزب هم دچار ناکارآمدی و اختلاف می شود، به دنبال آن انشعاب در حزب ایجاد می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۵ ۰۶:۲۳

من خودم یک اصلاح طلب سرسخت بودم،ولی خدایی تفکر،راه،اندیشه،برخورد بامردم،مدیریت و....تمام کارهای اصلاح طلبان ویران کننده کشوروانقلاب بود،اصلاحات دیگ مرد،نبایدکسی ادعای اصلاحات بی پایه واساس کند.فاتحه اصلاحات با عملکردوکارهاتون.

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۷ ۱۲:۳۸

فریاد نزدند !!!! شب به خیر

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۵ ۰۷:۱۴

خب همین احزابی که الان می گی سکوت تحمیلی گرفتن چرا در دولت قبل نه از مشکلات فریاد می زدن نه راهکاری ارائه می دادن؟؟ حزبی که فقط به فکر بقای درقدرت باشه محکوم به حذف از سیاسته، حزبی که وجدان کاری نداشته باشه و در انتخابات به جای معرفی افراد اهل فن و متخصص از سلبریتی سیاسی رونمایی کنه محکوم به فناست، حزبی که جوانگرایی نداشته و کادرسازی نکرده اسیر اشتباهه و محکوم به خروج از دایره قدرته، بهترین احزاب را می شود از دل بسیج کشید بیرون، ولی متاسفانه شماها مرد این میدان نیستید، شماها جلسه می گذارید که تاریخ جلسه بعدی را مشخص کنید، کدام حزب در مورد مشکل شمال غرب کشور بیانیه دادن؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۵ ۰۹:۵۶

همانطور که گفتید .حاکمیت باید اجازه فعالیت دهد.احزاب بر پایه .قانون و نظارت .پویا هستند.وقتی حاکمیت خود را فراتر از قانون میداند .احزاب و مردم هیچ میشوند