• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400071107517
  • خبرنگار : 30054

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که می‌توانید هنگام ورود به یک تجارت الکترونیکی از خود بپرسید این است که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چه قدر است؟ در حقیقت، هنگامی که اقدام به فعالیت جدید خود می‌کنید، نگرانی اصلی شما در مورد هزینه است. هیچ چیز ارزشمندی به صورت رایگان ارائه نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، بودجه شما بر اکثر تصمیمات شغلی شما تأثیر می‌گذارد و تعیین هزینه‌ها تا حد ممکن جزئی مهم در برنامه‌ریزی شما به شمار می‌رود.

بهتر است هزینه‌ها را از قبل در نظر بگیرید تا بتوانید تصمیمات درستی اخذ کنید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا هزینه‌های واقعی ایجاد فروشگاه اینترنتی خود را متوجه شوید و این هزینه‌ها را بدون اینکه کیفیت کاهش یابد کم کنید.

روش‌های مختلفی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی وجود دارد. در ادامه این نوشته دانشجویار به توضیح هر یک از این روش‌ها و هزینه آنها می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

راه اندازی فروشگاه اینترنتی توسط خودتان

در این روش شما فروشگاه خود را راه‌اندازی می‌کنید و هزینه‌ای بابت آن پرداخت نخواهید کرد. در واقع تنها هزینه‌ای که باید متحمل شوید هزینه‌های مربوط به خرید نام دامنه و هاست است. قیمت نام دامنه‌های مختلف متفاوت است. مثلا نام دامنه.ir  با مبلغی حدود ۱4 هزار تومان اما نام دامنه .com با مبلغی حدود 22۰ هزار تومان خریداری می‌شود. هزینه هاست نیز در ابتدای کار حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود.

دقت کنید زمانی که نام هزینه به میان می‌آید منظور فقط پول نیست. بلکه زمان هم از ارزش زیادی برخوردار است. روشی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی اخذ می‌شود هزینه زمانی هم دارد.

ساخت فروشگاه اینترنتی با کد نویسی

اگر به برنامه‌نویسی تحت وب مسلط هستید پیشنهاد می‌شود به کمک کدنویسی فروشگاه خود را راه‌اندازی کنید و برای هر قسمت از آن کد بنویسید. در این صورت می‌توانید هر تغییری که مایل هستید را در ظاهر یا عملکرد فروشگاه ایجاد کنید. اما اگر تخصصی در این زمینه ندارید هیچ نیازی نیست که وقت صرف کنید و آن را بیاموزید. چون باید زمان زیادی را صرف نمایید.

ساخت فروشگاه اینترنتی با  php

ساخت فروشگاه اینترنتی با php شاید برای بسیاری از افراد تازه‌کار و یا حتی افراد حرفه‌ای کاری بسیار سخت و طاقت‌فرسا باشد، پس چه باید کرد؟ آیا باید استفاده از php را کنار بگذاریم و فقط در مواردی خاص از آن استفاده کنیم؟ مطمئناً جواب این سوال خیر است. استفاده از php شاید برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی در نگاه اول اندکی سخت باشد اما اگر با استفاده از یک آموزش درست و اصولی همراه باشد. مسیری بسیار ساده و هموار را در این راه خواهید دید.

ساخت فروشگاه اینترنتی توسط شما با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که از شهرت زیادی در تمام دنیا برخوردار است. این برنامه قالب‌های آماده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد. با نصب وردپرس بر هاست خود می‌توانید ظاهر فروشگاه تان را انتخاب کنید و حتی باب میل خود آن را تغییر دهید. سایت های وردپرسی، اساسا فروشگاه اینترنتی php هستند، چون وردپرس بر پایه php کار می‌کند.

ساخت فروشگاه اینترنتی توسط یک طراح خبره

در این روش شما طراحی فروشگاه اینترنتی خود را در قبال پرداخت هزینه به یک طراح وبسایت که ممکن است یک شخص یا یک شرکت باشد می‌سپارید. هزینه‌ای که در این روش باید پرداخت کنید به روشی که برای طراحی سایت شما صورت می‌گیرد بستگی دارد.

ساخت فروشگاه اینترنتی توسط یک طراح خبره با برنامه نویسی

اگر طراح برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما از کدنویسی استفاده کند و یک وبسایت اختصاصی برای شما بسازد ممکن است هزینه‌ای حدود ۲۰ میلیون تومان از شما دریافت کند.

ساخت فروشگاه اینترنتی با فروشگاه سازها

علاوه بر اینکه می‌توانید خودتان فروشگاهتان را راه اندازی کنید یا این کار را به طراحان متخصص بسپارید می‌توانید از نرم‌افزارهایی که تحت عنوان فروشگاه ساز از آنها یاد می‌شود نیز بهره ببرید. محاسبه هزینه این روش یک مقدار متفاوت است. چون در ابتدا هزینه کمتر است اما در طولانی مدت هزینه بیشتری خواهد داشت. فروشگاه سازها برنامه‌هایی هستند که بعد از ثبت نام در آنها یک آدرس مشخص به شما داده می‌شود. شما در این آدرس می‌توانید محصولات خود را به نمایش بگذارید و آنها را به فروش برسانید.

فروشگاه سازها معمولا هزینه استفاده را به صورت سالانه دریافت می‌کنند. هر فروشگاه ساز هزینه متفاوتی دارد. مثلا هزینه استفاده از فروشگاه ساز پرتال چیزی حدود ۹۰۰ هزار تومان برای یک سال است. این هزینه در نگاه اول خیلی کم به نظر می‌رسد اما مشکل اینجاست که هر ساله باید پرداخت شود. مشکل دوم ظاهر فروشگاه است که باید مطابق قالب‌های تعریف شده در فروشگاه ساز باشد و قابل تغییر نیست.

بهترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی از لحاظ هزینه کدام است؟

شاید بتوان گفت بهترین روش با توجه به دانش و نیاز و بودجه صاحب کسب و کار تعیین می‌شود. مثلا اگر صاحب یک کسب و کار بزرگ هستید و برای پرداخت هزینه مشکلی ندارید بهتر است راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را به یک شخص یا تیم طراح متخصص بسپارید.

در مقابل اگر صاحب یک کسب و کار کوچک هستید و بودجه چندانی ندارید اما برنامه‌نویسی تحت وب بلد هستید خودتان به کمک کدنویسی فروشگاهتان را راه اندازی کنید. حال اگر دانش برنامه‌نویسی هم ندارید از وردپرس کمک بگیرید.

جمع بندی

در انتها می توان بیان نمود ساخت فروشگاه اینترنتی با php یا همان سایت های وردپرسی، کمترین هزینه و بیشتر سرعت در راه اندازی را دارند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha