• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400071107380
  • منبع : باشگاه دانشجویان

دوره «تحلیل تکنیکالFMA2» برگزار می‌شود

دوره «تحلیل تکنیکالFMA2» برگزار می‌شود

انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه‌های علم‌ و صنعت، فردوسی مشهد، تهران‌غرب،‌ خواجه‌نصیر، تهران‌جنوب، یزد، خوارزمی، بوعلی همدان، الزهرا و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم تحقیقات، دوره «تحلیل تکنیکال FMA2» را برگزار می کنند.

به  گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «آشنایی با ایندیکاتورها»، «واگرایی‌ها»، «پیوت‌ها»، «فیبوناچی» و «ابرایچیموکو» از جمله مباحث و سرفصل‌هایی است که در این به آن‌ها پرداخته می‌شود.

این برنامه با تدریس دکتر علیرضا رشیدی ـ مدرس دوره مدیریت عالی سرمایه گذاری در بازار بورس با گرایش تحلیل تکنیکال، روزهای ١٨، ٢٢، ٢٥ و ٢٩ مهرماه، روزهای  یکشنبه و چهارشنبه‌، ساعت ۱۸ الی ۲۱، به صورت آنلاین برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت‌نام از طریق لینک https://www.iekntu.ir/courses/fma2اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha