• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403111813500
  • خبرنگار : 71402

ادعاهای عجیب نتانیاهو علیه ایران

ادعاهای عجیب نتانیاهو علیه ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو سرعت برنامه هسته‌ای تهران را کاهش داده، اما آن را به طور کامل متوقف نکرده است.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با فاکس نیوز مدعی شد: «اگر اسرائیل جلوی آن را نمی‌گرفت، ایران می‌توانست ۱۰ سال پیش به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود افزود: «شکی نیست که ایران به سلاح هسته‌ای دست خواهد یافت. اگر اقدامات مختلفی برای مهار آنها انجام نمی‌دادیم، احتمالا ۱۰ سال پیش در آن نقطه بودند. ما سرعت آنها را کاهش دادیم، اما به طور کامل آنها را متوقف نکردیم.»

پرتال خبری اکسیوس پیشتر به نقل از منابع گزارش داد که نتانیاهو قصد دارد در جریان مذاکراتش در واشنگتن، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را متقاعد کند تا سلاح‌هایی را به ارتش این رژیم بدهد که قادر به «نابودی تأسیسات هسته‌ای عمیق زیرزمینی ایران» هستند. منابع این وبگاه خبری مدعی شدند که در صورت شکست مذاکرات درباره حل و فصل دیپلماتیک اوضاع پیرامون برنامه هسته‌ای، «چنین حمله‌ای ممکن است انجام شود.»

پیشنهاد «خوب» ترامپ

یک روز پس از سخنان تحریک‌آمیز دونالد ترامپ برای انتقال «دائمی» همه فلسطینی‌ها به خارج از نوار غزه، نتانیاهو این پیشنهاد را تأیید کرد و آن را «قابل توجه» خواند.

نتانیاهو در مصاحبه‌ای با «شان هنیتی» مجری شبکه فاکس نیوز گفت: «این ایده خوبی است که من شنیدم. این یک ایده قابل توجه است. و فکر می‌کنم باید بررسی، پیگیری و انجام شود زیرا فکر می‌کنم آینده متفاوتی را برای همه ایجاد می‌کند.»

او به هنیتی گفت: «فکر نمی‌کنم او درباره اعزام نیروهای آمریکایی برای تکمیل کار نابودی حماس صحبت کرده باشد. همچنین فکر نمی‌کنم او گفته باشد که آن را تأمین مالی خواهد کرد. او گفت که کشورهای همسایه، کشورهای ثروتمند، این کار را خواهند کرد.»

نتانیاهو ادامه داد: «اما ایده واقعی، اجازه دادن به اهالی غزه‌ است که می‌خواهند آنجا را ترک کنند. منظورم این است که چه اشکالی دارد؟ آنها می‌توانند بروند، سپس می‌توانند برگردند، می‌توانند نقل مکان کنند و برگردند.»

این لفاظی‌های نتانیاهو برای زیبا جلوه دادن دسیسه‌های خوفناک علیه اهالی غزه، در شرایطی مطرح می‌شود که مقامات ارشد ایالات متحده همچنین به دنبال عقب‌نشینی از برخی جنبه‌های پیشنهادی ترامپ بودند و گفتند این کوچاندن فلسطینی‌ها «موقتی» خواهد بود.

این در حالیست که ترامپ گفته بود امیدوار است مردم غزه «نخواهند به غزه بازگردند.»

این سخنان با محکومیت بین‌المللی مواجه شد.خواست ترامپ برای جابجایی فلسطینیان که در ابزار نگرانی تصنعی او نسبت به آن‌ها نهفته است، در حالی است که کشورهای منطقه و جامعه جهانی هرگونه جابجایی اجباری فلسطینیان را محکوم و با آن مخالفت کرده است. از طرفی، فلسطینیان درحال بازگشت میلیونی به سراسر غزه هستند. با این وجود، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «فلسطینیان در غزه باید به کشورهایی فراتر از اردن و مصر بروند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha