• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400071107262
  • خبرنگار : 71091

واکنش داودنژاد به رییس جدید صدا و سیما

واکنش داودنژاد به رییس جدید صدا و سیما

علیرضا داودنژاد در پی انتخاب جبلی به عنوان رییس سازمان صدا و سیما و جلسه اخیرش با برخی تهیه کنندگان سینما، متنی را منتشر کرد و اظهار امیدواری کرد: این نشانه ای از عزم جدی برای بازسازی "منظومه هنری رسانه ای ملی" باشد.

کارگردان فیلم سینمایی "مصائب شیرین" و "نیاز" در این متن که در اختیار ایسنا گذاشت، نوشت: " آنچه توجه مرا به دوره جدید مدیریت تلویزیون جلب کرد، ملاقات بلافاصله سرپرست تازه تلویزیون با تهیه کنندگان سینما بود ؛ مخصوصا آنجا که  بر ضرورت نزدیکی هرچه بیشتر تلویزیون و سینما به یکدیگر تاکید کرد. امیدوارم این نشانه ای از عزم جدی برای بازسازی «منظومه هنری رسانه ای ملی »باشد ؛ منظومه ای که در مقابل رقیبان و حریفان منطقه ای و جهانی  خودکم اورده و عمده فضای دیداری شنیداری کشور را به فیلم ها ، سریال ها و برنامه های ترکی و اروپایی و امریکایی و کره ای و هندی واگذار کرده و ده ها میلیون مخاطب فارسی زبان را به تاراج ماهواره ها و بازار های سیاه رسمی و غیر رسمی سپرده است .


باز سازی «منظومه هنری رسانه ای ملی» و موفقیت آن در فراگیری و اثرگذاری در گرو تحول نگرش مدیران به ضرورت «هنر »و جایگاه «رسانه» در زندگی و مناسبات فردی و جمعی آدمیان است. «هنر » ابزار ارتباط افراد انسانی با جامعه و جهان ؛ و«رسانه» ابزار ارتباط جهان و جامعه با افراد انسانی ست.در جامعه ای که انسان کرامت دارد و فرد و جمع دایم  به غلبه جویی و سلطه بر یکدیگر فرا خوانده نمی شوند «هنر »به «رسانه »اثر گذاری  و «رسانه »به «هنر »فراگیری می بخشد.

بدون موسیقی ، شعر ، طراحی ، نقاشی ، گرافیک ، نور پردازی ، عکاسی ، معماری ، تجسمی، قصه نویسی ، بازیگری، کارگردانی و نمایش سینما پا به عرصه زندگی نمی گذاشت و بدون ازمون های سینما در فیلمبرداری و میزانسن و قاب بندی و تدوین و صدا گذاری و ضرباهنگ‌وساختار، هنر بسته بندی نور و صدا متولد نمی شد و چیزی به نام جعبه جادویی خانه های مردمان را تسخیر نمی کرد و چشم ها و گوش ها و قلوب کودک‌و پیر وجوان را در اختیار نمی گرفت . کجا ممکن است  تلویزیونی فراگیر پیدا کرد  بی ان که در کنار ان سینمایی اثر گذار وجود داشته باشد. باز سازی «منظومه هنری رسانه ای ملی»و باز گشت ده ها میلیون مخاطب به تاراج رفته به دامان تولیدات داخلی بدون حفظ و رونق و اعتلا همه هنرها به سرانجام نمی رسد و در مقابله با منظومه های حریف و رقیب ما را به سینمایی اثر گذار و رسانه ای فراگیر و منظومه ای پیروز نمی رساند . ارزو می کنم که رویکرد مدیر تازه رسانه ملی و عزم او برای نزدیکی تلویزیون و سینمااغاز تحولی جدی ، عمیق و دوران ساز در عرصه «فرهنگ ، هنر و رسانه»باشد."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۱۷:۱۱

استاد جان به قول قدیمی ها شتر در خواب بیند پنبه دانه،اینا دوتا۸ سال ملت وهنرمندان از تلوزیون زده کرده باغرور وتعصب افکار تند نمیشودهالییوود وبالیوود ونالیوود داشت؛درها باید باز شود تا دانش وفناوری وعلم روز وبودجه وتجربه به ایران سرازیر شود عین سینای کره وهنگ کنگ وهند وپاکستان ومصر

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۱۸:۵۵

از نظرتون متشکرم، حتما سعی میکنیم بهتر کار کنیم

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۴ ۰۹:۴۹

به امید خدا مدیرانی که تبعیض بین کارمند می ذارند و خویشاوندی و نورچشمی را بیشتر توجه می کنند در دوره جدید ظلمشان به اتمام برسد و عوض شوند.