• جمعه / ۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400070905649
  • خبرنگار : 50225

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز:

زائران در بازگشت برای انجام تست همکاری کنند

زائران در بازگشت برای انجام تست همکاری کنند

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وضعیت بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزهای شلمچه و چذابه، گفت: این افراد، مقداری بی حوصله هستند و به دلیل خستگی سفر، همکاری لازم را با همکاران ما در خصوص انجام تست‌های مورد نظر ندارند و از طرف دیگر، پروتکل‌های بهداشتی را نیز به خوبی رعایت نمی‌کنند.

دکتر سید محمد علوی اظهار کرد: واکسیناسیون علیه کرونا از نیمه دوم بهمن‌ماه سال ۹۹ در خوزستان آغاز و از نیمه دوم تیرماه امسال شتاب گرفت و این روند ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: استان خوزستان حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که یک میلیون و ۸۷۲ هزار و ۸۳۲ نفر معادل ۳۸ درصد جمعیت کل یک دوز واکسن و ۹۳۸ هزار و ۱۹ نفر معادل ۱۹ درصد جمعیت استان خوزستان دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: برای رسیدن به پوشش قابل اطمینان واکسیناسیون که ما را در موج بعدی در مقابل بیماری ایمن کند، باید ۴۲ درصد دیگر مردم دو دوز واکسن را دریافت کنند.

وی افزود: امید می‌رود با ورود گروه‌های سنی زیر ۱۸ سال به چرخه واکسیناسیون، این امر شتاب بیشتری بگیرد. آنچه این امر را محقق می‌کند استقبال مردم از واکسیناسیون است.

علوی با بیان اینکه واکسیناسیون زنان باردار برای خودشان و فرزندان‌شان امری حیاتی است، تصریح کرد: در حال حاضر پوشش واکسیناسیون زنان باردار پایین و بسیار نگران‌کننده است.

وی بیان کرد: از همه مردم خواهش می‌کنم برای واکسینه شدن خود و عزیزان‌شان تردید را کنار بگذارند. مردم به شایعات و باورهای غلطی که واکسن‌ستیزان در جامعه رواج می‌دهند، توجه نکنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: اکثر کشورهای پیشرفته و مترقی که توانستند بیماری را خوب کنترل کنند، واکسیناسیون را با پوشش ۸۰ تا ۹۰ درصدی انجام دادند. این کشورها اکنون زندگی و فعالیت خود را از سر گرفته‌اند.

وی با اشاره به وضعیت بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزهای شلمچه و چذابه، گفت: بر اساس بازدیدی که از مرز شلمچه داشتیم، جمعیت زیادی در حال بازگشت به کشور هستند. این افراد، مقداری بی حوصله هستند و به دلیل خستگی سفر، همکاری لازم را با همکاران ما در خصوص انجام تست‌های مورد نظر ندارند و از طرف دیگر، پروتکل‌های بهداشتی را نیز به خوبی رعایت نمی‌کنند.

علوی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: از همه زائران اربعین حسینی تقاضا می‌کنیم با ما همکاری کنند و این نمونه‌گیری‌هایی که برای ما حیاتی هستند را انجام دهند تا در صورت وجود فرد آلوده بین آن‌ها، شناسایی و راهنمایی شود و خطری متوجه سایر اقشار و خانواده‌ها نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha