دکتر اصغر سپهوند در نشست با خبرنگاران که امروز در سالن شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگ امری تدریجی بوده که ارتقای آن نیازمند اراده و عزم جمعی است.
وی با بیان اینکه فرهنگ صدها متولی دارد و کاری بسیار دشوار است، بیان کرد: در دو سال اخیر میزان اعتباراتی که برای این معاونت جذب شده به اندازه هشت تا ده سال قبل بوده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی لرستان در خصوص رتبهبندی دانشگاه که اخیرا اعلام شده با بیان اینکه این رتبه بندی و ارزیابی براساس سامانه رعد دارای معایب و مزایایی است که خالی از اشکال نبوده است، گفت: ملاک اصلی رتبهبندیهای دانشگاهعلوم پزشکی برنامه عملیاتی سالیانه وزارت است.
سپهوند درباره جداسازی بودجه فرهنگی و دانشجویی گفت: در دوران دکتر نمکی وزیر بهداشت قرار شد جداسازی بودجه انجام شود و بودجه فرهنگی از دانشجویی جدا و به معاونین پرداخت شود که این مهم انجام نشد؛ نمیتوان خارج از سرفصلها هزینهها را انجام داد و همیشه بودجه فرهنگی اندک بوده و بیشتر اعتباراتی که دریافت میکنیم برای خوابگاهها و تغذیه است و یک پنجاهم آن به موضوع فعالیتهای فرهنگی اختصاص داده می شود.
سپهوند ادامه داد: همچنین در این بیماری کووید ۱۹، ۱۵۰۰ داوطلب را ثبت نام شدند تا در موضوعات مختلف و همه جانبه به این معاونت کمک کنند.
وی افزود: تاکنون از سوی معاونت فرهنگی این دانشگاه بیش از ۱۰۰۰ نفر واکسن کرونا ویروس دریافت کردند.
معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی لرستان از صدور مجوز دو نشریه در این معاونت خبر داد و بیان کرد: همچنین ۱۸ نشریه نیز انتشار یافته است.
سپهوند با اشاره به فعالیتهای ورزشی در این معاونت اظهار کرد: در حوزه تربیت بدنی دانشجویان مقام اول شطرنج را در مسابقات قهرمان کشور در بین دانشگاههای علوم پزشکی کسب کردند.
انتهای پیام
نظرات