• جمعه / ۲ مهر ۱۴۰۰ / ۲۲:۵۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400070200870
  • خبرنگار : 71442

گوینده خبر آزادسازی خرمشهر: حتی کرونا هم ندارم

گوینده خبر آزادسازی خرمشهر: حتی کرونا هم ندارم
عکسی از محمود کریمی 6 سال قبل در محل کارش

محمود کریمی علویجه از گویندگان رادیو ایران که جزو نخستین کسانی بود که خبر آزادسازی خرمشهر را از رادیو اعلام کرد، در صحت و سلامت کامل است.

این گوینده باسابقه رادیو که صدایش با اعلام عبارت کوتاه، آشنا و خاطره انگیز «خونین شهر، شهر خون آزاد شد»، پس از ۳۹ سال همچنان در یادها باقی مانده است، در گفت وگویی با ایسنا، ضمن ابراز تاسف نسبت به انتشار اخبار نادرست در برخی رسانه ها و فضای مجازی درباره وی، اعلام کرد که در صحت و سلامت کامل است.

محمود کریمی علویجه در این گفت وگو همچنین تاکید کرد که حتی به کرونا هم مبتلا نشده است.

ساعاتی قبل برخی رسانه ها از درگذشت گوینده پیشکسوت صدا به دلیل ابتلاء به کرونا خبر داده بودند.

محمود کریمی علویجه از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷ یعنی تا زمان پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به عنوان گوینده، نویسنده و گزارشگر در رادیو و تلویزیون، عمدتا رادیو، فعال بود. او از این مدت نزدیک چهار سالش را یعنی از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۶۷ مدیریت پخش رادیو ایران را برعهده داشت.

اگر بخواهیم به کارهای دیگر وی بجز اعلام خبر آزادسازی خرمشهر در رادیو اشاره کنیم، به غیر از گزارش عملیات‌های جنگی، صدای محمود کریمی علویجه تا سال‌ها پس از جنگ، در تیتراژ آغازین برنامه رادیویی «راه شب» که پس از اخبار نیمه‌شب از رادیو ایران پخش می‌شد، شنیده ‌شد.

از دیگر خبرهایی که صدای این گوینده قدیمی را ماندگار کرد، اعلام خبر رحلت امام خمینی (ره) در رادیو بود. کریمی همچنین حضور مردم که برای وفاداری و عشق و علاقه به امام (ره) به صحنه آمده بودند را در گزارشی رادیویی تشریح کرد.

این گوینده پیش از شروع فعالیتش در تهران، مدتی در صداوسیمای مرکز اصفهان و مدتی هم در رادیویی که سپاه پاسداران و صدا و سیمای مرکز باختران (کرمانشاه) مشترکاً راه‌اندازی کرده بودند و هدف آن پوشش خبری و تهییج و پشتیبانی روحی رزمندگان در غرب کشور بود، در سرپل ذهاب پادگان ابوذر فعالیت می‌کرد و از آنجا به تهران آمد.

کریمی پس از جنگ تحمیلی از صداوسیما به وزارت نفت (پتروشیمی) رفت و پس از مدتی به لندن اعزام شد. او همزمان درسش را با هزینه شخصی در حوزه فرهنگ، رسانه و ارتباطات در آنجا شروع کرد و مدرک فوق‌لیسانس‌اش را در زمینه فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه شمال لندن گرفت و مدرک دکترای او هم در همین رشته ارتباطات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha