محمد شهریاری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه توصیه ای که به شهروندان داریم این است که همیشه توجه جدی به علائم هشدار، تابلوهای ورود ممنوع و فنس کشی ها داشته باشند، اظهار کرد: دریاچه سدها و کانال های آبیاری به هیچ عنوان محل مناسبی برای تفریح و شنا و حتی بحث های شستشوی خودرو نیست و همیشه این پتانسیل خطر جود دارد که کوچکترین بی احتیاطی می تواند حوادث تلخ و جبران ناپذیری ایجاد کند.
وی افزود: تعداد غرق شدگی ها در سال گذشته در همه تاسیسات و رودخانه ها ۲۷ مورد بود اما این آمار در شش ماهه امسال به ۲۸ نفر رسیده و متاسفانه این آمار نگران کننده است و امیدواریم که با توصیه هایی که داریم و توجه جدی شهروندان این حادثه ها کاهش یافته و حتی شاهد یک مورد حادثه نیز در تاسیسات نباشیم.
مدیر دفتر بهرهبرداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه احتمال وقوع حادثه غرق شدگی در شش ماهه دوم سال نیز وجود دارد، گفت: آمار بلند مدت بیانگر این بوده که ممکن است در ماه های آینده نیز حوادث این چنینی رقم بخورد لذا لازم است شهروندان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.
شهریاری با بیان اینکه شرکت آب منطقه ای تهران به واسطه جایگاهی که دارد بر اساس تکالیف قانونی اطلاع رسانی، ایمن سازی، دیوار و فنس کشی ها و نصب علائم هشدار در نقاط حادثه خیز را همواره در دستور کار خود دارد، گفت: در مراکز جمعیتی و محدوده های شهری این وظیفه بر عهده شهرداری ها و دهیاری ها گذاشته شده است و خارج از محدوده های بافت شهری و روستایی این مسوولیت بر عهده شرکت آب منطقه ای قرار دارد.
وی با بیان اینکه در استان تهران بیش از ۷۵۰ کیلومتر کانال وجود دارد، گفت: متاسفانه بعضا شهروندان توجه کافی به هشدارها ندارند و حتی دیده می شود که برخی شهروندان اقدام به بریدن فنس ها و یا سرقت نرده ها می کنند.
مدیر دفتر بهرهبرداری و نگهداری تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقهای تهران اظهار کرد: با توجه به گستردگی تاسیسات عملا امکان اجرای دیوار و فنس کشی در تمام شبکه های آبیاری و کانال ها کشاورزی وجود ندارد لذا توجه جدی شهروندان، مسافرین عبوری، ساکنین و مجاورین تاسیسات آبی یادشده به علائم هشدار و عدم ورود به حرایم دریاچه سدها و شبکه های آبیاری می تواند جلوی اتفاقات را گرفته و آمار حوادث و تلفات را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
انتهای پیام
نظرات