• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400062418264

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

یکی از مهمترین وظایف متولیان امر پژوهش، جهت‌دهی تحقیقات دانشگاهی به سمت کاربردی شدن است

یکی از مهمترین وظایف متولیان امر پژوهش، جهت‌دهی تحقیقات دانشگاهی به سمت کاربردی شدن است

ایسنا/خراسان رضوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: موفقیت‌های ارزشمند حوزه پژوهش در عرصه‌های ملی و بین‌المللی به  همت اعضاء هیات علمی و محققان این دانشگاه به ثمر نشسته است.

دکتر سید محمد حسین بحرینی طوسی  با اشاره به ورود هجدهمین عضو هیات علمی این دانشگاه در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان اظهار کرد: در یک سال و نیم اخیر تعداد دانشمندان یک درصد برتر پراستناد این دانشگاه بیش از دو برابر شده است و این نشان از عزم و تلاش شبانه روزی تمامی اعضاء هیات علمی باوجود مواجهه با بحران کرونا بوده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین وظایف و رسالت متولیان امر پژوهش، هدایت و جهت‌دهی تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی به سمت کاربردی شدن و در جهت حل مسائل کشور است، تصریح کرد: در سال‌های اخیر با بسترسازی مناسب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نقش بسزایی در توسعه علمی کشور داشته‌ایم.

بحرینی تصریح کرد: کسب رتبه نخست کشور و  ۳۰۱ تا ۴۰۰ جهانی در حوزه موضوعی داروسازی و علوم دارویی  و رتبه اول کشوری و رتبه جهانی ۲۰۱ تا ۳۰۰ در حوزه موضوعی در حوزه بهداشت عمومی در رتبه بندی شانگهای، کسب رتبه سوم کشوری و رتبه جهانی ۵۰۰-۴۰۱ در حوزه موضوعی پزشکی بالینی،ارتقاء جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از رتبه ۱۱۴ به ۱۰۹ در رتبه بندی تایمز آسیایی، کسب رتبه ۸۳ جهانی و رتبه اول کشوری در رتبه بندی دانشگاه های عصرطلایی تایمز در سال ۲۰۲۰، ارتقا جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی لایدن، کسب رتبه ۶۰۰‏-۵۰۱ جهانی توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی ۲۰۲۱ تایمز و کسب رتبه نخست کشوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه داروسازی و فارماکولوژی در رتبه بندی جهانی QS تنها بخشی از دستاوردهای حوزه پژوهش این دانشگاه است که با تلاش محققان و اعضاء هیات علمی این دانشگاه به نتیجه رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای ۴۰۶ طرح تحقیقاتی مرتبط با کرونا و ۴۹ طرح تحقیقاتی با مداخله کارآزمایی بالینی را از دیگر موفقیت‌ها و اقدامات محققان و اعضاء هیات علمی این دانشگاه عنوان کرد و گفت: تهیه و تولید داروهای موثر در بهبود بیماران مبتلا به کرونا، تولید تجهیزات مرتبط و مورد نیاز در حوزه کرونا از دیگر اقدامات مهم این حوزه محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بحرینی خاطرنشان کرد: با وجود بحران همه گیری ویروس کرونا، اعضاء هیات علمی این دانشگاه علاوه بر خدمات رسانی به بیماران امر پژوهش و آموزش را نیز مورد توجه قرار داده‌اند که جای قدردانی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha