به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه افزونبر ۳۰۰۰ نفر در ۲۵ کارگاه راهسازی حوزه تحت پوشش راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان فعالیت دارند اظهارکرد: ساخت مسیرهای ارتباطی بویژه بزرگراهها یکی از مهمترین شاخصهای توسعهیافتگی مناطق مختلف محسوب میشود و بهبود مناسبات اقتصادی و تجاری را در کنار افزایش ایمنی تردد مسافران به همراه دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان در نظر داریم سال آینده عملیات ساخت حدود ۹۰ کیلومتر بزرگراه را در این استان عملیاتی کنیم افزود: این در حالیست که بخش قابل توجهی از مطالبه پیمانکاران پرداخت نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در مجموع تاکنون در حوزه راههای تحت پوشش این اداره کل ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه به بهرهبرداری رسیده است گفت: امیدواریم باقیمانده مسیرها در یک برنامه زمانبندی سه ساله در صورت اختصاص به موقع اعتبارات آماده افتتاح شود.
وی خاطرنشان کرد: وجود راههای متعدد، مسیرهای تاریخی باستانی مانند جاده ابریشم گواه بر این موضوع است که سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری ذاتیاش از جایگاه استراتژیک در عرصه بینالمللی همواره به راه و زیرساختهای ارتباطی به عنوان پتانسیلی برای توسعه نیاز داشته و دارد.
اکبری با تاکید بر اینکه سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از مزیت ترانزیتی و قرار گرفتن در شاهراه اقتصاد بینالمللی که به سبب موقعیت جغرافیایی و همجواری با ۲ کشور پاکستان و افغانستان و آبهای آزاد ایجاد شده نیازمند توسعه بزرگراهها است ادامه داد: این اداره کل در ۲ سال اخیر بر این مهم اهتمام ویژهای داشته تا مسیر توسعه این استان هر چه سریعتر هموار شود.
انتهای پیام
نظرات