عاطفه صحرایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در این طرح پس از نمونه برداری محصولات غذایی از سطح عرضه، بررسی مشخصات لیبل و انطباق با ضوابط مربوطه، این اقلام از لحاظ فاکتورهای میکروب شناسی، سموم قارچی، نگهدارنده ها، باقیمانده آفت کش ها در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار می گیرند.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح، حصول اطمینان از سلامت و ایمنی فرآروده های خوراکی و آشامیدنی موجود در سطح عرضه می باشد.
وی ادامه داد: پس از بررسی نتایج آزمایشات توسط کارشناسان این حوزه، در شبکه کشوری آزمایشگاهی (سامانه لیمز سازمان غذا ودارو) ثبت می گردند.
دکتر صحرایی افزود: هر شهروند حداقل باید در مورد اطلاعاتی مانند نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت، شماره پروانه بهداشتی ورود و برچسب نشانگر رنگی تغذیهای و لگوی سازمان غذا و دارو آگاهی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات