مصطفی حیدری به ایسنا گفت: فراخوان حمایت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان از تولید فیلم، شهریورماه سال گذشته منتشر شد. با نشر این فراخوان ۱۸۵ اثر به دست ما رسید و سپس، شورایی پنج نفره، از میان آنها، ۲۶ اثر را انتخاب کردند.
وی ادامه داد: با انصراف دو فیلم کوتاه داستانی و دو پویانمایی، مجموعاً ۲۲ اثر به مرحله تولید رسید که شامل دو فیلم بلند داستانی، یک پویانمایی، ۹ فیلم کوتاه داستانی، چهار فیلم کوتاه مستند، دو مستند نیمه بلند و چهار مستند بلند میشد.
رئیس دفتر تخصصی سینما تصریح کرد: همزمان با روز ملی سینما از تیزر و پوستر ۱۰ اثری که مراحل تولید آن به پایان رسیده بود در عمارت هنرمند رونمایی و از تهیهکنندگان و کارگردانان دو فیلم بلند داستانی، دو فیلم کوتاه داستانی، سه مستند بلند و سه مستند کوتاه نیز تقدیر شد.
به گفتۀ حیدری، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان برای نخستین بار در تولید این فیلمها نقش حامی و سرمایهگذار را داشته و تهیهکنندگی را نیز به افراد حقیقی واگذار کرده تا دست آنها برای توزیع اثر باز باشد.
محمد عیدی، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان نیز در مراسمی که به مناسبت رونمایی از این آثار سینمایی در عمارت هنرمند برگزارشده بود، سینما را به الهه هزار چشم و هزار دست و هزار گوش میترا تشبیه کرد و گفت: امروزه فلسفه بیش از هر هنر دیگری با سینما آمیخته است و بسیاری معتقدند که فلسفه موجب فربگی سینما شد.
وی ادامه داد: پویشهای ساختارگرایی و پساساختارگرایی نخستین تأثیرات خود را بیش و پیش از هر هنر دیگری، بر هنر سینما گذاشت. البته سینماگران فیلسوف نبودند اما با فیلمهایی که آفریدند موجب طرح مباحث جدید در فلسفه شدند.
عیدی، خاطر نشان کرد: ظرفیتهای بومی شهر اصفهان میتواند از رهگذر سینما تبدیل به امری جهانی شود و سلایق جهانیان را شکار کند. امیدوارم شهرداری و دفتر تخصصی سینما بتوانند ظرفیت و زمینهای ایجاد کنند که اصفهان و هنرمندان اصفهانی در عرصه ملی و بینالمللی کنشگر باشند و این دور نیست، به شرطی که مدیریت شهری به این نکته وقوف یابد که شکوفایی اقتصاد فرهنگ در شهر اصفهان میتواند هم خلاقیت فرهنگی و هم درآمدهای پایدار مبتنی بر توسعه فرهنگ محور ایجاد کند.
انتهای پیام
نظرات